Piersici albe și zmeură în sirop de șampanie
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 299 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.9 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Dacă aveți șampanie, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Piersici și zmeură în sirop Ancho cu fire de Chile, Cocktail de vin alb cu piersici și sirop de smochine cu miere pentru # Brunchweek, și Piersici la grătar cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 6 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Adăugați piersici, readuceți la foc mic și scoateți-le de pe foc.
Lăsați să stea 30 de minute sau până se răcește.
Folosind o lingură cu fante, transferați piersicile în 4 boluri de servire. Gatiti siropul ramas 8 minute sau pana se ingroasa; rece. Se strecoară peste piersici și se răcește cel puțin 30 de minute.