Pierogii De Homar

Pierogies homar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $ 3.02 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 440 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți arpagic, sare și piper, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Pierogii, Pan Pierogies, și Pierogii De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inci.
Tăiați aluatul în cercuri de 2 inci. Înfășurați și lăsați deoparte. Se fierb cartofii în apă sărată până se înmoaie și se scurg.
Se pune prin ricer și se pliază în unt de trufe și arpagic. Îndoiți carnea de homar. Verificați condimentele.
Așezați o linguriță plină de amestec de homar pe jumătate din fiecare cerc de aluat. Îndoiți cercurile în jumătate pentru a face forme de jumătate de lună și sertizați marginile pentru a sigila. Fierbeți pierogii în apă până plutesc, aproximativ 2 până la 3 minute.
Se sotează până se rumenesc în unt.
Așezați făina în castron și formați o fântână.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați manual. Formați într-o bilă, înfășurați și refrigerați timp de 20 de minute.