Pierogi al II-lea
Pierogi II ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Mergeți la magazin și ridicați brânză de vaci, lapte, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pierogi, Pierogi, și Comandă Rapidă Pierogi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 2 ouă, lapte, făină și sare și amestecați împreună pentru a face un aluat moale.
Rulează suficient de subțire pentru a face aproximativ douăsprezece pătrate de 4 inci. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Într-un castron mediu, combinați brânza, 2 ouă și sare.
Se amestecă împreună și se umple pătratele de aluat cu amestec de brânză de vaci. Strângeți părțile împreună pentru a sigila și a cădea în apă clocotită. Gatiti aproximativ 8-10 minute sau pana cand patratele se ridica la suprafata apei.