Pieptul de pui al lui Richard
Sânii de pui ai lui Richard necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 478 calorii, 57G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, rozmarin, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 69%. Rețete similare includ Richard E neglijent Joe, Aioli de Richard Blais, și Richard Olney ' s Soupe au Pistou.
Instrucțiuni
Condimentați făina cu condimente de pasăre. Dragați pieptul de pui în făina condimentată. Topiți untul cu uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare, prăjiți puiul în amestecul de unt fierbinte timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte, în funcție de grosime.
Scoateți puiul și lăsați-l deoparte (păstrați-l la cald.)
Deglazați tigaia cu vin Marsala (deglazarea se învârte sau se agită un lichid într-o tigaie pentru a dizolva particulele de alimente gătite rămase pe fund).
Adăugați ciupercile tocate, ceapa tocată și rozmarinul.
Se sotează 5 minute la foc mare.
Întoarceți pieptul de pui în tigaie, ungeți cu picături, puneți brânză pe sâni și gătiți încă 2 1/2 minute cu capacul bine. Nu atinge capacul!
Se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute, până când sânii se fierb. Verificați condimentul și reglați. Veți avea cei mai plinuți și mai suculenți sâni de pui pe care vi-i puteți imagina!