Pieptul bunicii
Pieptul bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, amestec de supă de ceapă, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pieptul nu-bunicii tale, Pieptul bunicii Selma, și Pieptul grandmanului Ethel cu Tzimmes.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați pieptul într-o tigaie cu grăsime în sus. Într-un castron mediu, amestecați ketchup-ul, amestecul de supă și ghimbirul; se toarnă peste piept. Aranjați morcovii și ceapa în jurul marginii fripturii dacă utilizați. Acoperiți friptura cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit.
Scoateți capacul și gătiți încă 1 oră.
Lăsați să stea câteva minute înainte de feliere și servire.