Pieptul bunicii

Pieptul bunicii
Pieptul bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,98 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, amestec de supă de ceapă, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pieptul nu-bunicii tale, Pieptul bunicii Selma, și Pieptul grandmanului Ethel cu Tzimmes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pieptul într-o tigaie cu grăsime în sus. Într-un castron mediu, amestecați ketchup-ul, amestecul de supă și ghimbirul; se toarnă peste piept. Aranjați morcovii și ceapa în jurul marginii fripturii dacă utilizați. Acoperiți friptura cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Amestec De SupăAmestec De Supă
MorcovMorcov
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
3
Coaceți timp de 2 ore în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți capacul și gătiți încă 1 oră.
5
Lăsați să stea câteva minute înainte de feliere și servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista