Piept Ușor Fiert
Piept ușor fiert ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,98 USD pe porție. Acest fel principal are 257 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, conserve de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Piept Fiert, Piept Fiert, și Sandvișuri cu piept fiert la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pieptul uniform cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați piept în tigaie; gatiti 10 minute, rumenindu-se pe toate partile.
Scoateți pieptul din tigaie.
Adăugați ceapa și oregano la tigaie; saut 3 minute. Întoarceți pieptul în tigaie; adăugați 1/2 cană de apă. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Adăugați măsline și roșii; acoperiți și gătiți 1 oră.
Scoateți pieptul din tigaie.
Tăiați pieptul împotriva cerealelor în felii subțiri; întoarceți feliile de piept în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 30 de minute.