Piept Texas
Rețeta Texas Brisket este gata în aproximativ 7 ore și 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 410 calorii. Pentru $5.0 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Hanuka. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piept de vită, sos de friptură, aromă de fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas, Piept Texas, și Piept Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie superficială cu folie de aluminiu.
Așezați pieptul pe folie. Se amestecă împreună sosul de friptură, fumul lichid și ketchup-ul.
Se toarnă jumătate din amestec peste piept, apoi se întoarce carnea și se toarnă sosul peste cealaltă parte. Înfășurați bine într-un strat dublu de folie de aluminiu. Se da la frigider cel putin 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Lăsați friptura să stea la temperatura camerei în timp ce cuptorul se preîncălzește pentru a scoate o parte din frig.
Coaceți timp de 6 sau 7 ore în cuptorul preîncălzit. Îl puteți lăsa și mai mult dacă reduceți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Scoateți pieptul din cuptor și tăiați-l peste Bob. Reveniți la tigaia de prăjire și serviți cu sos.