Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci

Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci
Chard și piept de vițel umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 643 calorii. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, boia maghiară, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, Piept De Vițel Fiert Umplut, și Matzo-piept de vițel umplut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați porcini uscați într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se lasă la macerat 30 de minute.
4
Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercile pe o suprafață de lucru. Rezervați lichid de înmuiere. Se toacă ciupercile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Gatiti ciorba intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Scurgeți; stoarceți lichidul.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați praz, ceapă, usturoi și câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați ciuperci crimini tocate, salvie și jumătate de porcini tocați. Gatiti, neacoperit si amestecand ocazional, pana cand criminii sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci CriminiCiuperci Crimini
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Adăugați amestecul de ciuperci cu orice lichid din tigaie și bietă; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți umplutura, porcini rămași și lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați ouă și amestecați bine pentru a umezi pâinea, adăugând o parte din lichidul de înmuiere rezervat porcini pentru a umezi dacă este necesar (lăsați orice sediment în urmă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 6 Ceainice paprika, 2 linguri sare, 4 lingurițe salvie, 4 lingurițe piper și cardamom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Așezați sânii de vițel pe o suprafață de lucru și bateți partea cea mai groasă de vițel cu un ciocan de carne în grosime uniformă. Frecați amestecul de condimente peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură peste fiecare, lăsând o margine de 1" pe toate părțile. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Așezați umplutura rămasă într-un vas mic de copt; coaceți cu vițel în ultimele 30 de minute de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Rulați vițelul în cilindri și legați transversal cu sfoară de bucătărie la intervale de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Încălziți uleiul într-o oală grea suficient de mare pentru a ține ambii sâni de vițel la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați vițel în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferați vițelul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Adăugați porcini rezervați rămași din umplutură, praz, morcovi, țelină și ceapă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați restul de 2 lingurițe de boia și 1 linguriță de salvie; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Adăugați vin, bulion și orice lichid de înmuiere porcini rămas. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați vițel. (Lichidul ar trebui să vină la jumătatea părților de vițel; adăugați mai mult bulion dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
14
Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți, ungând și rotind vițelul la fiecare oră, până când este foarte fraged, 2 1/2-3 ore, în funcție de grosimea vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Transferați sânii de vițel pe o scândură de sculptură; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Între timp, lingura de grăsime de pe suprafața de sos. Se strecoară sosul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Transferați legumele într-un blender; pur până se omogenizează, adăugând puțin sos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Adăugați 2 căni de legume purificate în sos în tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 4 căni, 8-10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte 3 căni pentru vițel și rezervați restul de 1 cană de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Feliați vițelul în felii groase de 3/4 " -1 " și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)

Ingrediente

4cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru proaspăt măcinat plus mai mult pentru condimentarepiper negru proaspăt măcinat plus mai mult pentru condimentare81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tocati maruntmorcovi tocati marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tocată măruntțelină tocată mărunt454ardei habenerociuperci crimini (baby bella), tăiate, tocate măruntciuperci crimini (baby bella), tăiate, tocate mărunt57ardei habenerociuperci porcini uscateciuperci porcini uscate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2ouă, amestecateouă, amestecate2cp. legume (de exemplu, spanac)salvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată5cp. legume (de exemplu, spanac)salvie proaspătă tocată, împărțităsalvie proaspătă tocată, împărțită6cuișoare de usturoi, tocatecuișoare de usturoi, tocate1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol8cp. legume (de exemplu, spanac)Paprika dulce maghiară, împărțităPaprika dulce maghiară, împărțită2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsare kosher plus mai mult pentru condimentesare kosher plus mai mult pentru condimente81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare KosherSare Kosher4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz tocat (numai părți albe și verde pal)praz tocat (numai părți albe și verde pal)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpraz feliat fin (numai părți albe și verde pal)praz feliat fin (numai părți albe și verde pal)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare(sau mai mult) bulion de pui cu conținut scăzut de sare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York3Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocata maruntceapa tocata marunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa tocataceapa tocata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras finparmezan ras fin340ardei habenerociorchine Elvețiană (aproximativ, tulpini îndepărtate, tocate grosierciorchine Elvețiană (aproximativ, tulpini îndepărtate, tocate grosier2kilogramepiept de vițel dezosat tăiat, înjumătățit transversal în două 12x8piept de vițel dezosat tăiat, înjumătățit transversal în două 12x8" (aprox.) piese
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate78
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista