Chard și piept de vițel umplute cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 643 calorii. Pentru $6.47 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, boia maghiară, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vițel umplut cu ciuperci și ciuperci, Piept De Vițel Fiert Umplut, și Matzo-piept de vițel umplut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați porcini uscați într-o cană de măsurare cu 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2
Adăugați apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Se lasă la macerat 30 de minute.
4
Folosind o lingură cu fante, transferați ciupercile pe o suprafață de lucru. Rezervați lichid de înmuiere. Se toacă ciupercile; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Gatiti ciorba intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Scurgeți; stoarceți lichidul.
8
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați praz, ceapă, usturoi și câte un vârf de sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
10
Adăugați ciuperci crimini tocate, salvie și jumătate de porcini tocați. Gatiti, neacoperit si amestecand ocazional, pana cand criminii sunt moi, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Crimini
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Puneți cuburi de pâine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
12
Adăugați amestecul de ciuperci cu orice lichid din tigaie și bietă; se amestecă pentru a se combina. Se amestecă parmezanul; se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți umplutura, porcini rămași și lichid de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Chard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Adăugați ouă și amestecați bine pentru a umezi pâinea, adăugând o parte din lichidul de înmuiere rezervat porcini pentru a umezi dacă este necesar (lăsați orice sediment în urmă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați 6 Ceainice paprika, 2 linguri sare, 4 lingurițe salvie, 4 lingurițe piper și cardamom într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați sânii de vițel pe o suprafață de lucru și bateți partea cea mai groasă de vițel cu un ciocan de carne în grosime uniformă. Frecați amestecul de condimente peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
4
Întindeți 1 1/2 căni de umplutură peste fiecare, lăsând o margine de 1" pe toate părțile. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Așezați umplutura rămasă într-un vas mic de copt; coaceți cu vițel în ultimele 30 de minute de prăjire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Rulați vițelul în cilindri și legați transversal cu sfoară de bucătărie la intervale de 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Încălziți uleiul într-o oală grea suficient de mare pentru a ține ambii sâni de vițel la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Adăugați vițel în oală și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Transferați vițelul pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
10
Adăugați porcini rezervați rămași din umplutură, praz, morcovi, țelină și ceapă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Adăugați restul de 2 lingurițe de boia și 1 linguriță de salvie; se condimentează cu sare și piper și se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
12
Adăugați vin, bulion și orice lichid de înmuiere porcini rămas. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
13
Adăugați vițel. (Lichidul ar trebui să vină la jumătatea părților de vițel; adăugați mai mult bulion dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
14
Acoperiți, transferați la cuptor și gătiți, ungând și rotind vițelul la fiecare oră, până când este foarte fraged, 2 1/2-3 ore, în funcție de grosimea vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
15
Transferați sânii de vițel pe o scândură de sculptură; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
16
Între timp, lingura de grăsime de pe suprafața de sos. Se strecoară sosul într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
17
Transferați legumele într-un blender; pur până se omogenizează, adăugând puțin sos, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Adăugați 2 căni de legume purificate în sos în tigaie. Se fierbe la foc mediu-mare până se reduce la 4 căni, 8-10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți deoparte 3 căni pentru vițel și rezervați restul de 1 cană de sos pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
19
Feliați vițelul în felii groase de 3/4 " -1 " și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)