Piept De Vită Marinara
Piept de vită Marinaran este un fel principal care servește 10. O porție conține 335 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, țelină, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încearcă Piept De Vită Marinara, Piept De Vită, și Farro Ciuperci De Vită Sparanghel Marinara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați pieptul cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu. Piept maro pe ambele părți.
Adăugați țelină și morcov în aceeași tigaie; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand sunt fragede.
Adăugați vin; gatiti, amestecand pentru a slăbi bucăți rumenite din tigaie. Se amestecă sosul marinara.
Întoarceți pieptul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 3-1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți pieptul din tigaie. Grăsime degresată din sos.
Tăiați pieptul în diagonală peste Bob în felii subțiri; serviți cu sos.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Angove Family Winemakers Family Crest Shiraz. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Familia Angove Vinificatori Familia Crest Shiraz
Angove Famliy Crest Shiraz din 2012 este roșu intens cu nuanțe violete. Arome de condimente, piper, Cireșe roșii și ciocolată neagră. Arome de ciocolată neagră și lemn dulce, cireș roșu/zmeură cu prezență care umple gura și taninuri moi persistente.