Piept De Vită Marinara

Piept De Vită Marinara
Piept de vită Marinaran este un fel principal care servește 10. O porție conține 335 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, țelină, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Hanuka. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 3 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încearcă Piept De Vită Marinara, Piept De Vită, și Farro Ciuperci De Vită Sparanghel Marinara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați pieptul cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare, încălziți uleiul la foc mediu. Piept maro pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați țelină și morcov în aceeași tigaie; gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați vin; gatiti, amestecand pentru a slăbi bucăți rumenite din tigaie. Se amestecă sosul marinara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Întoarceți pieptul în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, acoperit, 3-1/2 până la 4 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți pieptul din tigaie. Grăsime degresată din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Tăiați pieptul în diagonală peste Bob în felii subțiri; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Angove Family Winemakers Family Crest Shiraz. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Familia Angove Vinificatori Familia Crest Shiraz
Familia Angove Vinificatori Familia Crest Shiraz
Angove Famliy Crest Shiraz din 2012 este roșu intens cu nuanțe violete. Arome de condimente, piper, Cireșe roșii și ciocolată neagră. Arome de ciocolată neagră și lemn dulce, cireș roșu/zmeură cu prezență care umple gura și taninuri moi persistente.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista