Piept de vită la grătar la cuptor II
Reteta cuptor gratar Carne de vită piept II ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Piept La Grătar La Cuptor, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-o tigaie, așezați grăsimea pieptului cu fața în sus. Într-un castron mic, combinați băutura cola, amestecul de supă de ceapă și sosul chile.
Se toarnă amestecul de sos chile peste piept.
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 până la 4 ore. Descoperiți pieptul în ultima oră de gătit.