Piept de vită la grătar la cuptor II

Piept de vită la grătar la cuptor II
Reteta cuptor gratar Carne de vită piept II ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 4 ore și 5 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,57 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și FODMAP prietenos dieta. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Piept La Grătar La Cuptor, Piept De Vită La Grătar, și Piept De Vită La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o tigaie, așezați grăsimea pieptului cu fața în sus. Într-un castron mic, combinați băutura cola, amestecul de supă de ceapă și sosul chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de sos chile peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Acoperiți și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 3 până la 4 ore. Descoperiți pieptul în ultima oră de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Ai putea încerca Rancho Sisquoc Syrah. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Rancho Sisquoc Syrah
Rancho Sisquoc Syrah
100% Syrah din Podgoria McMurray a lui Rancho sisquoc, culeasă și fermentată la înălțimea aromelor sale. Un sezon de creștere lung și stresant din cauza secetei scoate cu adevărat în evidență esența Syrah. Murele puternice umple gura lăsând taninuri masticabile care se rotunjesc cu un finisaj lung și moale. Bucurați-vă cu o salată de sfeclă balsamică prăjită și prepeliță prăjită.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista