Piept De Vită Gătit Lent

Piept De Vită Gătit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită gătit lent. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de supă de ceapă aurie, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită Fraged Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați carnea de vită uniform cu amestec de supă și puneți-o într-un aragaz lent electric de 5 litri acoperit cu spray de gătit. Top carne de vită cu ceapă, roșii și usturoi. Acoperiți și gătiți la înălțime 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți 6 ore sau până la licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Amestec De Supă Cu TăițeiAmestec De Supă Cu Tăiței
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Transferați carnea de vită într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Lăsați sosul de ceapă-roșii să stea 30 de minute. Degresați grăsimea de pe suprafața sosului de ceapă-roșii și serviți peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Notă: Acest piept poate fi făcut cu ușurință în ziua următoare și reîncălzit pe plită pentru o masă rapidă. Răcirea amestecului de ceapă va face ca grăsimea să se solidifice, permițându-vă să o îndepărtați de la suprafață cu mai multă eficiență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 8 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista