Piept De Vită Gătit Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe Rețete evreiești, așa că încercați pieptul de vită gătit lent. Această rețetă face 10 porții cu 292 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, amestecul de supă de ceapă aurie, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită Fraged Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de vită uniform cu amestec de supă și puneți-o într-un aragaz lent electric de 5 litri acoperit cu spray de gătit. Top carne de vită cu ceapă, roșii și usturoi. Acoperiți și gătiți la înălțime 1 oră. Reduceți căldura la minim și gătiți 6 ore sau până la licitație.
Transferați carnea de vită într-un platou de servire; păstrați cald.
Lăsați sosul de ceapă-roșii să stea 30 de minute. Degresați grăsimea de pe suprafața sosului de ceapă-roșii și serviți peste carnea de vită.
Notă: Acest piept poate fi făcut cu ușurință în ziua următoare și reîncălzit pe plită pentru o masă rapidă. Răcirea amestecului de ceapă va face ca grăsimea să se solidifice, permițându-vă să o îndepărtați de la suprafață cu mai multă eficiență.