Piept de vită dulce și sărat cu aragaz lent

Slow-aragaz piept dulce și cimbru de carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 413 calorii. Un amestec de sare, bulion de carne de vită din carton, făină cu amestecare rapidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Piept De Vită Dulce Și Acru, Tocană De Piept Savuroasă Cu Aragaz Lent, și Piept De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele, cu excepția făinii, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, tăind carnea de vită pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 10 ore.
Scoateți carnea de vită în platoul cald; acoperiți cu folie de aluminiu. Creșteți setarea căldurii la mare. Bateți făina în lichid de gătit fierbinte, folosind sârmă. Acoperiți și gătiți 5 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă.
Tăiați carnea de vită în 8 porții; serviți cu sos.