Pieptul de vită cu ciuperci și ceapă perlată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 541 calorii, 49G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa perlată, ciupercile portobello, tarhonul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Încercați Carne de vită fiartă în vin roșu cu ceapă perlată și ciuperci, Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată, și Fasole verde consistentă cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați foaia de folie de aluminiu grea într-o tigaie de prăjire superficială, cu folie care se extinde la 6 inci dincolo de tigaie pe ambele părți. Pulverizați cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Așezați grăsimea pieptului în jos în mijlocul foliei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Combinați amestecul de supă de ceapă uscată cu jeleu și sos de cocktail într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De Cocktail
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă jumătate din amestec peste piept; întoarceți partea de grăsime a pieptului în sus acoperind cu amestecul de ceapă rămas. Aduceți ambele părți ale foliei la mijloc și pliați folia în jos de mai multe ori. Repetați cu cele două părți rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Coaceți timp de 3 ore sau până când furculița este fragedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți din cuptor. (Pieptul poate fi răcit și ținut la frigider peste noapte în această etapă.)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt; sotati ceapa si ciupercile timp de 5-8 minute sau pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți pieptul din tigaie; se toarnă sucurile care scot grăsimea de pe partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Îndepărtați stratul de grăsime din piept. Feliați carnea peste cereale în felii groase de 1/4 inch. Întoarceți carnea la prăjit. Acoperiți carnea cu amestecul de ciuperci, sucurile de carne și tarhonul. Acoperiți cu folie. Reveniți la cuptor pentru a încălzi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Peter Lehmann Barossan Shiraz cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Peter Lehmann Barossan Shiraz
Creat de următoarea generație de vinificatori Peter Lehmann, Barossan prezintă fructele superbe provenite din numeroasele subregiuni fabuloase din Valea Barossa.Vinificatorii au identificat interpretări variate ale acestui soi clasic pentru a se amesteca perfect, oferind un vin complex și stratificat, cu intensitate și suplețe a fructelor. Cireșele ridicate și aromele de fructe întunecate se combină perfect cu ciocolată dulce și nuanțe de mocha. Un vin intens, generos și corpolent, cu taninuri fine și un finisaj moale, suplu.Acest vin bogat și îndrăzneț completează perfect aromele cărnii de grătar prăjite lent, cum ar fi o friptură Wagyu.