Piept de toamnă cu cidru și dovlecei de nucă de la The Artisan Jewish Deli at Home
Rețeta piept de toamnă cu cidru și dovlecei de nucă de la 'The Artisan Jewish Deli at Home este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 6 și costă 4,65 USD pe porție. O porție conține 605 calorii, 50g de proteine, și 19g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Hanuka. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, ulei de canolan, piept de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pastrami Benedict din ' The Artisan Jewish Deli at Home, Ceapă roșie murată de la ' The Artisan Jewish Deli at Home, și Salata "dieta" lui Zuke de la " The Artisan Jewish Deli at Home pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Dacă este necesar, tăiați excesul de grăsime din piept, astfel încât să rămână aproximativ un strat gros de 1/4 inch. Se usucă pieptul cu prosoape de hârtie și se condimentează generos cu sare și piper. Selectați un cuptor olandez sau o tigaie de prăjire din oțel inoxidabil, care va fi suficient de mare pentru a găzdui pieptul, legumele și lichidul de fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Varză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Încălziți tigaia la foc mediu-mare, apoi adăugați uleiul. Când uleiul începe să fumeze, adăugați mai întâi pieptul, partea grasă în jos și rumeniți-l pe ambele părți, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Scoateți pieptul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă cu grijă și se aruncă toată grăsimea din tigaie. Adăugați rapid cidrul, vinul, crenguțele de cimbru, usturoiul, frunzele de dafin și 1 linguriță de sare și răzuiți fundul tigaiei pentru a elibera bucățile rumenite. Întoarceți carnea în tigaie, cu grăsime în sus, cu orice sucuri acumulate. Puneți carnea în lichid, astfel încât să fie aproape acoperită. Creșteți căldura la mare și aduceți lichidul la fierbere. Acoperiți bine tigaia cu un capac sau folie de aluminiu și transferați-o în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
6
Gatiti carnea timp de 1 1/2 ore si intoarceti carnea in tigaie. Acoperiți și readuceți pieptul la cuptor. După alte 1 3/4 ore de gătit, adăugați dovleceii și ceapa în tigaie, cuibărindu-le sub și în jurul pieptului. Continuați să gătiți până când dovleceii și ceapa sunt fragede atunci când sunt străpunse cu o furculiță, iar carnea este foarte fragedă și se toacă ușor, cu 30 până la 45 de minute mai mult. Pentru a testa pieptul pentru coacere, folosiți două furculițe pentru a îndepărta ușor carnea în centru. Dacă este încă puțin dur, dar dovleceii și ceapa sunt gata, transferați legumele într-un vas rezistent la cuptor folosind o lingură cu fante; pune-le deoparte, acoperite cu folie de aluminiu pentru a se încălzi. Continuați să fierbeți pieptul încă aproximativ 15 minute, apoi retestați. Temperatura internă ar trebui să fie de 195 buc.F pentru pieptul slab sau 205 buc. f dacă este un piept mai gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Cuțit De Toaletă
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Când pieptul este gata, transferați-l pe o tăietură, cu partea grasă în sus, în timp ce terminați sosul. Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți dovleceii și ceapa din lichidul de fiert folosind o lingură cu fante și așezați-le într-un vas rezistent la cuptor (dacă nu ați făcut acest lucru mai devreme). Gustați legumele și condimentați-le cu sare, dacă este necesar. Acoperiți vasul și puneți legumele la cuptor pentru a rămâne fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Strecurați lichidul de fiert într-un castron mic, aruncând solidele. Lăsați grăsimea să se separe, apoi degresați-o și aruncați-o. Curățați tigaia și turnați lichidul de fierbere înapoi. Aduceți lichidul la fierbere la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până când se reduce la un sos îngroșat care acoperă spatele unei linguri, 15 până la 20 de minute. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
10
Tăiați pieptul împotriva bobului în felii groase de 1/2 inch sau, dacă este prea fraged pentru a fi feliat, trageți-l în bucăți mari. Aranjați legumele pe un platou mare de servire, cu pieptul feliat în centru. Puneți sosul peste piept și legume.