Piept De Rață Marinat În Stil Japonez

Piept De Rață Marinat În Stil Japonez
Piept de rață marinat în stil japonez ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 764 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piept de rață, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Piept De Rață Marinat Cu Salsa De Mango, Piept de rață marinat cu cartofi sotati, și Rață În Stil Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare sau recipient de depozitare, acoperiți, refrigerați câteva ore sau peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 180C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Scoateți sânii de rață din marinată, rezervați marinada.Gatiti pieptul de rață cu pielea în jos într-o tigaie mare până când pielea este rumenită și crocantă și grăsimea este redată din skin.In un vas rezistent la cuptor se toarnă suficient din marinada rezervată, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea fiecărui sân, aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați pieptul de rață cu carnea în jos în marinată și gătiți la cuptor timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Îndepărtați fiarele de rață și lăsați să se odihnească timp de 5 minute, feliați gros.Dacă doresc, ceea ce fac. Îndepărtați orice exces de grăsime de pe suprafața lichidului, puneți tigaia peste aragaz și amestecați puțină apă cu puțină făină de porumb, adăugați acest lucru la marinată și îngroșați, serviți ca sos suplimentar cu rață.Pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Combinați miso, mirin, sake, zahăr, oțet și sos de soia într-o cratiță și încălziți la foc mediu pentru a dizolva zahărul, scoateți-l de pe foc și puneți-l pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Încălziți puțin ulei într-un wok sau o tigaie mare, adăugați toate legumele și chili-ul, cu excepția cepei verzi, amestecați 4-5 minute până când legumele sunt doar fragede, doriți să aibă în continuare o crocantă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Se adaugă pansamentul și ceapa și se amestecă până se încălzește through.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1
Așezați o movilă de legume pe o farfurie și acoperiți cu rață feliată, stropiți cu sos suplimentar și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista