Piept De Rață Marinat În Stil Japonez

Piept De Rață Marinat În Stil Japonez
Piept de rață marinat în stil japonez ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 9,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 764 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sos de soia, piept de rață, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Piept De Rață Marinat Cu Salsa De Mango, Piept de rață marinat cu cartofi sotati, și Rață În Stil Japonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-un castron mare sau recipient de depozitare, acoperiți, refrigerați câteva ore sau peste noapte.Preîncălziți cuptorul la 180C.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți sânii de rață din marinată, rezervați marinada.Gatiti pieptul de rață cu pielea în jos într-o tigaie mare până când pielea este rumenită și crocantă și grăsimea este redată din skin.In un vas rezistent la cuptor se toarnă suficient din marinada rezervată, astfel încât lichidul să ajungă la jumătatea fiecărui sân, aruncați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Așezați pieptul de rață cu carnea în jos în marinată și gătiți la cuptor timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Îndepărtați fiarele de rață și lăsați să se odihnească timp de 5 minute, feliați gros.Dacă doresc, ceea ce fac. Îndepărtați orice exces de grăsime de pe suprafața lichidului, puneți tigaia peste aragaz și amestecați puțină apă cu puțină făină de porumb, adăugați acest lucru la marinată și îngroșați, serviți ca sos suplimentar cu rață.Pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Combinați miso, mirin, sake, zahăr, oțet și sos de soia într-o cratiță și încălziți la foc mediu pentru a dizolva zahărul, scoateți-l de pe foc și puneți-l pe o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Încălziți puțin ulei într-un wok sau o tigaie mare, adăugați toate legumele și chili-ul, cu excepția cepei verzi, amestecați 4-5 minute până când legumele sunt doar fragede, doriți să aibă în continuare o crocantă frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Se adaugă pansamentul și ceapa și se amestecă până se încălzește through.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Așezați o movilă de legume pe o farfurie și acoperiți cu rață feliată, stropiți cu sos suplimentar și serviți restul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă

Ingrediente

250pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO3 picături de sos de soia3 picături de sos de soia1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpachet Milk Dudspachet Milk Duds400pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOVarză chinezească, feliată subțireVarză chinezească, feliată subțire150pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOmorcovi, tăiați în bețe de chibritmorcovi, tăiați în bețe de chibrit1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4piept de rață, piele pepiept de rață, piele pe2Bucăți de caramele Heath Barghimbir proaspăt, rasghimbir proaspăt, ras3cuișoare de usturoi, zdrobitecuișoare de usturoi, zdrobite4ceapă verde, feliată subțireceapă verde, feliată subțire1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite18pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOplic misoplic miso4creveți și cu vene1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec250pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOvarză roșie, feliată subțirevarză roșie, feliată subțire1ardei iute roșu, feliat subțire (adăugați câte sau puține semințe doriți, în funcție de gust.)ardei iute roșu, feliat subțire (adăugați câte sau puține semințe doriți, în funcție de gust.)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 cani sos de prune1 1/2 cani sos de prune1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsos japonez de susansos japonez de susan22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysos japonez de susansos japonez de susan1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1Oreos dublu umplut1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1/2 cană coriandru și/sau mentă proaspăt tocate grosier1/2 cană coriandru și/sau mentă proaspăt tocate grosier11 lingură de oregano uscatzahăr albzahăr alb
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista