Piept De Rață Glazurat Cu Caise

Piept De Rață Glazurat Cu Caise
Sânii de rață glazurați cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 353 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de conserve de caise, căței de usturoi, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață cu chutney de caise, și Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați rață; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
3
Se încălzește conservele de caise într-o cratiță mică la foc mic până se topește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați 1 lingură de oțet și 1 linguriță de sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
5
Scoateți din căldură.
6
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Rață întreagăRață întreagă
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați rață în tigaie și gătiți 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Periați fiecare piept de rață cu 1 lingură de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Transferați rața pe o tăietură; tăiat în felii subțiri. Ventilatorul se taie și se pune peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Periați rața cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Rață întreagăRață întreagă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista