Piept De Rață Glazurat Cu Caise

Sânii de rață glazurați cu caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 353 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de conserve de caise, căței de usturoi, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Piept De Rață La Grătar Cu Caise, Piept de rață cu chutney de caise, și Piept de rață frecat de coriandru cu portocale glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați rață; sigiliu. Marinați la frigider 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Se încălzește conservele de caise într-o cratiță mică la foc mic până se topește, amestecând ocazional.
Adăugați 1 lingură de oțet și 1 linguriță de sos de soia.
Scoateți rața din marinată; aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Adăugați rață în tigaie și gătiți 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 18
Periați fiecare piept de rață cu 1 lingură de glazură.
Transferați rața pe o tăietură; tăiat în felii subțiri. Ventilatorul se taie și se pune peste orez.
Periați rața cu glazura rămasă.