Piept de rață cu migdale, usturoi și chimen
Sânii de rață cu migdale, usturoi și chimen ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 301 calorii, 33g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,67 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Du-te la magazin și ridică migdalele, sarea de mare, Sânii de rață îngrășați și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Hummus de morcovi cu chimen și migdale, Chipotle Chimen Migdale Prăjite, și Migdale Marconan condimentate cu chimen și boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți sucul de portocale la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când lichidul s-a redus la aproximativ 3/4 cană.
Se ia de pe foc, se amestecă în oțet balsamic și reserve.In o tigaie grea la foc mediu, gătiți sânii de amurg, cu pielea în jos, până când pielea devine maro aurie și cea mai mare parte a grăsimii s-a topit, aproximativ 8-10 minute. Întoarceți rața și gătiți până când carnea este gătită la exterior, dar încă medie rară, aproximativ 3-5 minute.
Scoateți sânii de rață și așezați-i pe o tăietură care va colecta orice sucuri. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți 2 linguri de grăsime de rață topită într-o cratiță medie la foc mediu și adăugați migdalele. Gatiti pana la prajit, dar nu ars, aproximativ 5 minute, apoi adaugati usturoiul, chimenul si sarea si gatiti pana cand usturoiul este auriu si chimenul este parfumat, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare.