Piept de rață cu Clementine și varză toscană

Piept de rață cu Clementine și varză toscană
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Pieptul de rață cu Clementine și Kale toscan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 400 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de rodie, suc de portocale, varză toscană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry, Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas, și Picioare de rață înăbușite și piept de rață saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cu un cuțit ascuțit, înscrieți grăsimea sânilor de rață într-un model de trapă încrucișată prin grăsime, până la carne, dar nu în carne. Condimentează generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Puneți aproximativ o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic și schmear-o pentru a acoperi fundul tigaiei. Aranjați sânii de rață, cu pielea în jos, în tigaie. Asigurați-vă că rața se potrivește confortabil în tigaie și nu este aglomerată. Faceți încet grăsimea din sânii de rață. Acest lucru trebuie făcut s-l-o-w-l-y, în caz contrar grăsimea cu fi sigilate în piele și nu va face afară. Ideea este de a face pielea crocantă de rață. Acest proces va dura aproximativ 30 de minute sau cam asa ceva. Pe măsură ce grăsimea se acumulează în tigaie, scoateți-o, dar salvați-o! Va fi folosit pentru a călca varza mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Rață întreagăRață întreagă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Când grăsimea s-a redat din pieptul de rață, întoarceți focul la mediu-înalt și rumeniți ambele părți ale pieptului de rață. Când rața este rumenită pe ambele părți, mutați-o într-o tigaie și puneți-o în cuptorul preîncălzit pentru a o găti la mediu rar, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scoateți rața din cuptor pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Adăugați sucul de clementină și segmentele în tigaia sotată și răzuiți bucățile maronii care se agață de fundul tigaiei. Când sucul s-a redus cu puțin mai mult de jumătate, adăugați jumătate din bulionul de pui, cimbru și condimentați întregul meci de tragere cu sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus la jumătate, apoi adăugați puțin mai mult din stocul de pui. Continuați să reduceți stocul și opriți focul atunci când ajunge la o consistență asemănătoare sosului. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ClementinăSuc De Clementină
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
În timp ce sosul se reduce și rața se odihnește, adăugați o parte din grăsimea de rață rezervată într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Adăugați căței de usturoi și aduceți la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro auriu și aromat, scoateți-l din tigaia sotată și aruncați-l. Aruncați varza pregătită și condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Adăugați o parte din stocul de pui rezervat pentru a ajuta la aburirea verdeturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
VerziiVerzii
11
Sote verdeață până când acestea sunt ofilite, dar încă în căutarea vibrante. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
VerziiVerzii
12
Împărțiți verdele între 4 farfurii de servire. Feliați fiecare piept de rață și ventilați feliile peste kale. Puneți o parte din sos pe și în jurul raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
VerziiVerzii
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
KaleKale
13
Garnisiți cu clementinele supremed și semințele de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De RodieSemințe De Rodie
ClementinăClementină
14
E doar ducky!
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista