Piept de rață cu Clementine și varză toscană
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Pieptul de rață cu Clementine și Kale toscan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 400 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de semințe de rodie, suc de portocale, varză toscană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry, Tarhon Piept De Rață Ars; Cartofi Sotate În Grăsime De Rață; Roas, și Picioare de rață înăbușite și piept de rață saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Cu un cuțit ascuțit, înscrieți grăsimea sânilor de rață într-un model de trapă încrucișată prin grăsime, până la carne, dar nu în carne. Condimentează generos cu sare.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Puneți aproximativ o lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mic și schmear-o pentru a acoperi fundul tigaiei. Aranjați sânii de rață, cu pielea în jos, în tigaie. Asigurați-vă că rața se potrivește confortabil în tigaie și nu este aglomerată. Faceți încet grăsimea din sânii de rață. Acest lucru trebuie făcut s-l-o-w-l-y, în caz contrar grăsimea cu fi sigilate în piele și nu va face afară. Ideea este de a face pielea crocantă de rață. Acest proces va dura aproximativ 30 de minute sau cam asa ceva. Pe măsură ce grăsimea se acumulează în tigaie, scoateți-o, dar salvați-o! Va fi folosit pentru a călca varza mai târziu.
Când grăsimea s-a redat din pieptul de rață, întoarceți focul la mediu-înalt și rumeniți ambele părți ale pieptului de rață. Când rața este rumenită pe ambele părți, mutați-o într-o tigaie și puneți-o în cuptorul preîncălzit pentru a o găti la mediu rar, aproximativ 7 până la 8 minute.
Scoateți rața din cuptor pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de a tăia.
Adăugați sucul de clementină și segmentele în tigaia sotată și răzuiți bucățile maronii care se agață de fundul tigaiei. Când sucul s-a redus cu puțin mai mult de jumătate, adăugați jumătate din bulionul de pui, cimbru și condimentați întregul meci de tragere cu sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus la jumătate, apoi adăugați puțin mai mult din stocul de pui. Continuați să reduceți stocul și opriți focul atunci când ajunge la o consistență asemănătoare sosului. Gustați pentru condimente și adăugați sare, dacă este necesar.
În timp ce sosul se reduce și rața se odihnește, adăugați o parte din grăsimea de rață rezervată într-o tigaie mare.
Adăugați căței de usturoi și aduceți la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro auriu și aromat, scoateți-l din tigaia sotată și aruncați-l. Aruncați varza pregătită și condimentați cu sare, după gust.
Adăugați o parte din stocul de pui rezervat pentru a ajuta la aburirea verdeturilor.
Sote verdeață până când acestea sunt ofilite, dar încă în căutarea vibrante. Gust pentru condimente.
Împărțiți verdele între 4 farfurii de servire. Feliați fiecare piept de rață și ventilați feliile peste kale. Puneți o parte din sos pe și în jurul raței.
Garnisiți cu clementinele supremed și semințele de rodie.