Piept de pui în sos de smântână
O porție conține 26 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 50 și costă 12 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, bulion de pui, cremă knudsen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Piept De Pui Cu Smântână, Piept de pui cu smantana si Jalapenos, și Piept de pui umplut cu sos de roșii dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și piperul într-un vas puțin adânc.
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. Îndepărtați ușor amestecul de făină în exces.
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pui;gatiti 10-12 min. pe fiecare parte sau până la făcut (165F).
Transferați puiul în platou; acoperiți pentru a se încălzi.
Adăugați roșiile, sosul de roșii și usturoiul în tigaie; gatiti 3 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mic 3 min., amestecând frecvent.
Bateti in smantana; gatiti si amestecati 2 min. sau până când se încălzește. (Nu lăsați sosul să fiarbă.) Lingura peste pui.