Piept De Pui Umplut Italian
Reteta Italiană umplute piept de pui ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 167 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pesmet, vin, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Piept de pui umplut cu cârnați italieni și pesmet, Piept De Pui Cu Condimente Italiene, și Piept De Pui La Cuptor Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adaugă 1/2 ceasca de ceapa, si saut 4 minute.
Combinați ceapa, prosciutto, brânza, pesmetul și 1 linguriță de rozmarin într-un castron. Se amestecă bine; pune deoparte.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune din fiecare jumătate de piept de pui pentru a forma un buzunar. Umpleți aproximativ 3 linguri de amestec de ceapă în fiecare buzunar.
Încălziți 1/2 linguriță de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați pui; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie. Pune deoparte; păstrați cald.
Adăugați 1/4 cană de ceapă în tigaie și fierbeți 3 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de rozmarin, bulion, vin și usturoi și aduceți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana se reduce la 3/4 cana. Puneți puiul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când se încălzește bine.
Garnisiți cu rozmarin proaspăt, dacă doriți.