Piept De Pui Umplut Cu Spanac

Piept De Pui Umplut Cu Spanac
Pieptul de pui umplut cu spanac este un fără gluten felul principal. O porție conține 322 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ou, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept De Pui Umplut Cu Spanac, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu 5 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți slănina din tigaie, rezervând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul în grăsime de slănină la foc mediu-mare 2 până la 3 minute, amestecând frecvent, până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc; pune deoparte. În castron mediu, amestecați spanacul, oul, cimbru și brânza. Se amestecă amestecul de ceapă și slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
CimbruCimbru
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
6
În partea groasă a fiecărui piept de pui, tăiați buzunarul lung de 3 inci până la 1/4 inch de partea opusă a sânului. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de spanac în buzunar în fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SpanacSpanac
7
Presărați piper peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
8
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pui; gatiti neacoperit 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe toate partile. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti cu 10 pana la 20 de minute mai mult, intorcand daca este necesar, pana cand puiul nu mai este roz in centru (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Serviți imediat cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista