Piept De Pui Umplut Cu Spanac
Pieptul de pui umplut cu spanac este un fără gluten felul principal. O porție conține 322 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, ou, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept De Pui Umplut Cu Spanac, și Piept De Pui Umplut Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 12 inci, gătiți slănina la foc mediu 5 până la 8 minute, amestecând ocazional, până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând grăsimea în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, gătiți ceapa și usturoiul în grăsime de slănină la foc mediu-mare 2 până la 3 minute, amestecând frecvent, până când ceapa este fragedă.
Scoateți tigaia de pe foc; pune deoparte. În castron mediu, amestecați spanacul, oul, cimbru și brânza. Se amestecă amestecul de ceapă și slănina.
În partea groasă a fiecărui piept de pui, tăiați buzunarul lung de 3 inci până la 1/4 inch de partea opusă a sânului. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de spanac în buzunar în fiecare piept de pui.
Presărați piper peste pui.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti neacoperit 8-10 minute, intorcand o data, pana se rumenesc pe toate partile. Reduceți căldura la minim. Capac; gatiti cu 10 pana la 20 de minute mai mult, intorcand daca este necesar, pana cand puiul nu mai este roz in centru (170 buc.f).