Piept De Pui Umplut Cu Matzo Condimentat

Piept De Pui Umplut Cu Matzo Condimentat
Pieptul de pui umplut cu Matzo condimentat este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 490 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, ulei de măsline, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui condimentat marocan la grătar umplut cu cuscus și nuci de pin, Umplutură de chiftele de pui pentru bile Matzo umplute, și Piept De Pui Condimentat Cu Cajun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti ceapa si ardeiul gras in 3 linguri de ulei intr-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecand ocazional, pana se inmoaie si auriu, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
În timp ce amestecul de ceapă se gătește, clătiți matzo farfel într-o strecurătoare sub apă curentă caldă până se înmoaie, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Scurgeți, apăsând ușor pentru a extrage excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
ApăApă
6
Scoateți amestecul de ceapă de pe foc și amestecați farfel, fistic, stafide, pătrunjel, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
PătrunjelPătrunjel
StafideStafide
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
7
Bateți împreună ouăle și 3/4 cană de bulion, apoi amestecați în amestecul farfel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Puneți deoparte 1 1/2 căni de umplutură și transferați restul într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru cu ulei Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți umplutura în vas în treimea inferioară a cuptorului până când este setată și aurie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
În timp ce umplutura se coace, amestecați condimentele cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
PiperPiper
CondimenteCondimente
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Introduceți un cuțit orizontal în mijlocul capătului mai gros al fiecărei jumătăți de piept de pui, oprindu-vă la aproximativ 1 inch de capătul opus, apoi deschideți incizia cu degetul pentru a crea un buzunar de 1 inch. Împachetați 3 linguri de umplutură în fiecare buzunar. Pat de pui uscat și se adaugă la condimente, se clatina pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
12
Se întinde pe o tigaie mare rezistentă la flacără peste 2 arzătoare, apoi se adaugă restul de 3 linguri de ulei și se încălzește la foc mediu-mare până când strălucește. Căutați puiul, cu pielea în jos, până când pielea este aurie profundă, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul, apoi prăjiți-l în treimea superioară a cuptorului până când este gătit, 16 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
13
Transferați puiul într-un platou și o tigaie de prăjire peste 2 arzătoare, apoi adăugați vin și deglazați fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut. Se amestecă 3/4 cană bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Se amestecă împreună restul de 1/4 cană de bulion și amidon de cartofi și se amestecă în sos, apoi se gătește, șoptind, până se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Se strecoară sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
SitaSita
15
Lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute, apoi îndepărtați și aruncați grăsimea (sau folosiți un separator de grăsime). Sos de sezon cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
SareSare
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista