Piept de pui umplut cu ierburi și brânză de capră

Piept de pui umplut cu ierburi și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piepturile de pui umplute cu ierburi și brânză de capră. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită jumătăți de piper, spanac, ulei de măsline și piept de pui. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; închideți deschiderea cu un pick de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
4
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați puiul în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe 1 parte sau până se rumenesc. Aranjați puiul pe o foaie de copt (partea rumenită în sus); se fierbe timp de 8 minute sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
7
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei, ardei roșu și spanac; gatiti timp de 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
SpanacSpanac
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista