Piept de pui umplut cu ierburi și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piepturile de pui umplute cu ierburi și brânză de capră. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită jumătăți de piper, spanac, ulei de măsline și piept de pui. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept De Pui Umplut Cu Pere, Smochine, Brânză De Capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Tăiați o fantă orizontală prin cea mai groasă porțiune a fiecărei jumătăți de sân pentru a forma un buzunar. Umpleți 2 linguri de amestec de brânză în fiecare buzunar; închideți deschiderea cu un pick de lemn.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță de sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți timp de 2 minute pe 1 parte sau până se rumenesc. Aranjați puiul pe o foaie de copt (partea rumenită în sus); se fierbe timp de 8 minute sau până se termină.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 linguriță de ulei, ardei roșu și spanac; gatiti timp de 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare.