Piept de pui umplut cu brânză, roșii și busuioc
Pieptul de pui umplut cu brânză, roșii și busuioc este un fără gluten și primar garnitură. O porție conține 540 calorii, 89G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză mozzarella, coajă de portocală, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, Piept de pui umplut cu brânză de capră și busuioc, și Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii.