Piept de pui sotat cu capere

Sânii de pui sotati cu capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 de calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Epicurious. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână capere, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de pui cu roșii și capere, Piept de pui cu capere, șalotă, lămâie și vin, și Pui sotat cu capere și unt de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează și sotează puiul, pielea sau părțile jupuite în jos, 3 minute sau până devin aurii. Întoarceți carnea de pui peste și saut 1 minut mai mult. Reduceți căldura la moderat scăzut și gătiți puiul, acoperit, până când este gătit, aproximativ 10 minute. Tăiați gros caperele și într-un castron mare aruncați puiul cu orice sucuri din tigaie, capere și vinetă.
Serviți puiul cald sau la temperatura camerei.