Piept de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel
Pieptul de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 578 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var deshidratată pulverizată într-o pulbere, oțet balsamic, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma chipsurile de ciocolată, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Semințe De Chia Cu Ciocolată Cremoasă Cu Vârf De Whisky ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Piept de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel, Piept de pui umplut cu sparanghel Nif cu sos Hollandaise, și Salată de primăvară de rucola de sparanghel alb cu pansament balsamic alb de lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru prăjiturile rissole, fierbeți cuburile de dovlecei pentru prăjiturile rissole până când sunt fragede și scurgeți-le bine. Puneți deoparte până când este nevoie. În același timp, fierbeți cartofii până se înmoaie și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De Toaletă
2
Începeți sosul în timp ce dovleceii și cartofii pentru rissole fierb. Topiți 2 linguri de unt la foc mediu într-o oală (rezervând celelalte 2 linguri) și gătiți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați bulionul de pui, oțetul, sosul de soia și bucățile de cartofi și lăsați bucățile de cartofi să gătească în timp ce lichidul se reduce și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Pentru pui, Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. În timp ce amestecul de pui se gătește pentru sos, condimentați pieptul de pui cu sare, piper și pudră de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Încălziți uleiul de semințe de struguri la foc mediu într-o tigaie mare separată și căutați puiul lăsând netulburat în primele 3 minute pe fiecare parte pentru a lăsa condimentele să se integreze în suprafața puiului și pentru a permite procesul de caramelizare să înceapă pentru a preveni ruperea puiului sau "crustarea" condimentelor. După ce puiul este ars pe ambele părți, transferați pe o foaie de copt și terminați puiul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru garnitură, fierbeți sulițele de sparanghel până când sunt fragede în apă sărată și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
În aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru a arde puiul, încălziți ulei suplimentar de semințe de struguri (dacă este necesar) și sotati ceapa albă până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Transferați ceapa în cartofii care au fost fierți pentru prăjiturile rissole, rezervând tigaia sote. Condimentați, după gust, cu sare și piper și amestecați împreună. Îndoiți chipsurile de ciocolată albă, scallions, afine și cuburi de dovlecei, încercând să nu rupeți dovleceii. Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi se folosește un tăietor de cerc de 3 inci pentru a forma prăjituri rissole. În aceeași tigaie, încălziți ulei suplimentar de semințe de struguri (dacă este necesar) la foc mediu-mare și prăjiți prăjiturile rissole. Lăsați netulburat primele 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru a lăsa procesul de caramelizare să înceapă și pentru a preveni ruperea tortului. Când vedeți marginile tortului începând să devină maro auriu, răsturnați și căutați cealaltă parte. Apoi gătiți mai departe până când tortul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Albă
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Ghimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Se ia de pe foc și se menține cald.
10
În aceeași tigaie, căutați sulițele de sparanghel câteva minute pentru a adăuga puțină culoare și o aromă de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Reveniți la oala amestecului de pui care a gătit pentru sos. Îndoiți chipsurile de ciocolată albă în sos și transferați sosul într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Bateți cele 2 linguri de unt rezervate pentru a termina sosul și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Așezați o prăjitură rissole pe farfuria de servire, acoperiți cu un piept de pui, sos de lingură și garnisiți cu sulițe de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe