Piept de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel

Piept de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel
Pieptul de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 578 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați coaja de var deshidratată pulverizată într-o pulbere, oțet balsamic, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma chipsurile de ciocolată, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Semințe De Chia Cu Ciocolată Cremoasă Cu Vârf De Whisky ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 87%. Încercați Piept de pui pe Rissole de dovleac / afine cu sos Balsamic de ciocolată albă și sparanghel, Piept de pui umplut cu sparanghel Nif cu sos Hollandaise, și Salată de primăvară de rucola de sparanghel alb cu pansament balsamic alb de lămâie Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru prăjiturile rissole, fierbeți cuburile de dovlecei pentru prăjiturile rissole până când sunt fragede și scurgeți-le bine. Puneți deoparte până când este nevoie. În același timp, fierbeți cartofii până se înmoaie și scurgeți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
2
Începeți sosul în timp ce dovleceii și cartofii pentru rissole fierb. Topiți 2 linguri de unt la foc mediu într-o oală (rezervând celelalte 2 linguri) și gătiți ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bulionul de pui, oțetul, sosul de soia și bucățile de cartofi și lăsați bucățile de cartofi să gătească în timp ce lichidul se reduce și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Pentru pui, Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. În timp ce amestecul de pui se gătește pentru sos, condimentați pieptul de pui cu sare, piper și pudră de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Încălziți uleiul de semințe de struguri la foc mediu într-o tigaie mare separată și căutați puiul lăsând netulburat în primele 3 minute pe fiecare parte pentru a lăsa condimentele să se integreze în suprafața puiului și pentru a permite procesul de caramelizare să înceapă pentru a preveni ruperea puiului sau "crustarea" condimentelor. După ce puiul este ars pe ambele părți, transferați pe o foaie de copt și terminați puiul la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Pentru garnitură, fierbeți sulițele de sparanghel până când sunt fragede în apă sărată și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
În aceeași tigaie pe care ați folosit-o pentru a arde puiul, încălziți ulei suplimentar de semințe de struguri (dacă este necesar) și sotati ceapa albă până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Ceapă AlbăCeapă Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Transferați ceapa în cartofii care au fost fierți pentru prăjiturile rissole, rezervând tigaia sote. Condimentați, după gust, cu sare și piper și amestecați împreună. Îndoiți chipsurile de ciocolată albă, scallions, afine și cuburi de dovlecei, încercând să nu rupeți dovleceii. Se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, apoi se folosește un tăietor de cerc de 3 inci pentru a forma prăjituri rissole. În aceeași tigaie, încălziți ulei suplimentar de semințe de struguri (dacă este necesar) la foc mediu-mare și prăjiți prăjiturile rissole. Lăsați netulburat primele 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru a lăsa procesul de caramelizare să înceapă și pentru a preveni ruperea tortului. Când vedeți marginile tortului începând să devină maro auriu, răsturnați și căutați cealaltă parte. Apoi gătiți mai departe până când tortul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se ia de pe foc și se menține cald.
10
În aceeași tigaie, căutați sulițele de sparanghel câteva minute pentru a adăuga puțină culoare și o aromă de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Reveniți la oala amestecului de pui care a gătit pentru sos. Îndoiți chipsurile de ciocolată albă în sos și transferați sosul într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Bateți cele 2 linguri de unt rezervate pentru a termina sosul și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Așezați o prăjitură rissole pe farfuria de servire, acoperiți cu un piept de pui, sos de lingură și garnisiți cu sulițe de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Ingrediente

12sulițe de sparanghel, capete dure s-au ruptsulițe de sparanghel, capete dure s-au rupt42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(1/2 băț sau 1/4 cană) unt, împărțit(1/2 băț sau 1/4 cană) unt, împărțit1micidovleac de dovleac sau dovleac de nucă, decojite, semințe îndepărtate și tăiate cubulețe în bucăți de 1/4-inch până la 1/2-inchdovleac de dovleac sau dovleac de nucă, decojite, semințe îndepărtate și tăiate cubulețe în bucăți de 1/4-inch până la 1/2-inch6piept de pui dezosatpiept de pui dezosat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchipsuri de ciocolată albă de vanilie (recomandat: chipsurile albe Premier ale lui Hershey)chipsuri de ciocolată albă de vanilie (recomandat: chipsurile albe Premier ale lui Hershey)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchipsuri de ciocolată albă de vanilie (recomandat: chipsurile albe Premier ale lui Hershey)chipsuri de ciocolată albă de vanilie (recomandat: chipsurile albe Premier ale lui Hershey)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilafine proaspeteafine proaspete591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de fenicul proaspăt tocatefrunze de fenicul proaspăt tocate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de struguriulei de struguri22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de struguri (după cum este necesar pentru a călca prăjiturile de ceapă și, respectiv, rissole)ulei de struguri (după cum este necesar pentru a călca prăjiturile de ceapă și, respectiv, rissole)11 lingură de oregano uscatpulbere de coajă de var sau coajă de var deshidratată pulverizată într-o pulbere cu mortar și pistilpulbere de coajă de var sau coajă de var deshidratată pulverizată într-o pulbere cu mortar și pistil11 lingură de oregano uscatsos de soia cu conținut scăzut de sodiusos de soia cu conținut scăzut de sodiu1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata1(vinete)cartof, decojit și tăiat cubulețe în bucăți de 1/2 inch (ca agent de îngroșare)cartof, decojit și tăiat cubulețe în bucăți de 1/2 inch (ca agent de îngroșare)3maricartofi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inchcartofi, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch6creveți și cu veneSareSare6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat32 linguri butte topitscallions, piese albe și ofertă verde numai, feliate pe diagonală în felii groase de 1/4-inchscallions, piese albe și ofertă verde numai, feliate pe diagonală în felii groase de 1/4-inch11 lingură de oregano uscatoțet balsamic alboțet balsamic alb1(vinete)ceapa alba, cubulete miciceapa alba, cubulete mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista