Piept De Pui Glazurat Cu Miere

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Pieptul de pui glazurat cu miere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 247 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, piept de pui, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 149 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui glazurat cu miere și Susan cu fasole verde, Piept De Pui Glazurat Balsamic, și Piept De Pui Glazurat Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase; se toarnă peste pui.
Acoperiți cu folie; coaceți 20 de minute. Întoarceți puiul; coaceți neacoperit cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (170F).