Piept de pui fript cu glazură portocalie cu cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui prăjiți cu glazură portocalie cu cartofi dulci. O porție conține 296 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi dulci portocaliu închis, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afinele uscate îndulcite, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle - pui fript glazurat cu cartofi dulci, Chipotle - Pui Fript Glazurat Cu Cartofi Dulci, și Piept De Pui Glazurat Picant-Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F. în cratița de 1 litru, gătiți ingredientele sosului la foc mic 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când marmelada este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
2
În tigaia de 15x10x1 inci, așezați pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Ungeți cu jumătate din sosul de ungere. Într-un castron mediu, aruncați cartofii și ceapa cu ulei; așezați în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
Ceapă
Sos
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-un castron mic, înmuiați afine în 1/4 cană suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Afine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Periați din nou puiul cu sosul rămas. Se amestecă ușor pentru a acoperi legumele cu sucuri de tigaie. Cu lingura cu fante, se presara afine peste legume; se stropesc cu suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Legume
Pui întreg
Suc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
7
Coaceți cu aproximativ 20 de minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (170 m.f), iar legumele sunt fragede.