Piept de pui fript cu glazură portocalie cu cartofi dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui prăjiți cu glazură portocalie cu cartofi dulci. O porție conține 296 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi dulci portocaliu închis, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afinele uscate îndulcite, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Chipotle - pui fript glazurat cu cartofi dulci, Chipotle - Pui Fript Glazurat Cu Cartofi Dulci, și Piept De Pui Glazurat Picant-Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. în cratița de 1 litru, gătiți ingredientele sosului la foc mic 3 până la 4 minute, amestecând ocazional, până când marmelada este topită.
În tigaia de 15x10x1 inci, așezați pieptul de pui.
Ungeți cu jumătate din sosul de ungere. Într-un castron mediu, aruncați cartofii și ceapa cu ulei; așezați în jurul puiului.
Între timp, într-un castron mic, înmuiați afine în 1/4 cană suc de portocale.
Periați din nou puiul cu sosul rămas. Se amestecă ușor pentru a acoperi legumele cu sucuri de tigaie. Cu lingura cu fante, se presara afine peste legume; se stropesc cu suc.
Coaceți cu aproximativ 20 de minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (170 m.f), iar legumele sunt fragede.