Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin

Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin
Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 18. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, spanac strâns, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice, ratatouille afumată cu brânză de capră și nuci de pin, și Salată de fenicul cu brânză de capră și nuci de pin.

Instrucțiuni

1
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică uscată la foc mediu, amestecând, până devin aurii și parfumate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă într-un robot de bucătărie și se lasă să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați spanac, brânză de capră și coajă de lămâie în robotul de bucătărie și pulsați cu nuci de pin până când amestecul este neted. Răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Gustați și condimentați cu sare și piper. (Face aproximativ 1 cană de umplere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Glisați degetele sub pielea fiecărui piept de pui, slăbind pielea pentru a forma un buzunar între piele și carne. Umpleți 2 până la 3 linguri. umplerea sub piele, împingând ușor cât mai mult din umplutură în colțurile îndepărtate, fără a rupe pielea. (Veți avea aproximativ 1/3 cană de umplere suplimentară; aruncați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Ceață cu spray de gătit un vas de copt suficient de mare pentru a ține puiul într-un singur strat, cu spațiu între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Așezați umplutura de pui cu fața în sus în vas și stropiți cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Coaceți până când pielea este ușor rumenită și puiul este gătit (un termometru cu citire instantanee plasat în partea cea mai groasă ar trebui să citească 71° sau tăiat în partea cea mai groasă a unui sân pentru a verifica), 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 3 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista