Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin

Piept de pui cu spanac, brânză de capră și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 134 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 18. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, spanac strâns, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Piept de pui cu rozmarin, nuci de pin și verjuice, ratatouille afumată cu brânză de capră și nuci de pin, și Salată de fenicul cu brânză de capră și nuci de pin.
Instrucțiuni
Prăjiți nucile de pin într-o tigaie mică uscată la foc mediu, amestecând, până devin aurii și parfumate, aproximativ 5 minute.
Se transferă într-un robot de bucătărie și se lasă să se răcească ușor.
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Adăugați spanac, brânză de capră și coajă de lămâie în robotul de bucătărie și pulsați cu nuci de pin până când amestecul este neted. Răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Gustați și condimentați cu sare și piper. (Face aproximativ 1 cană de umplere.)
Glisați degetele sub pielea fiecărui piept de pui, slăbind pielea pentru a forma un buzunar între piele și carne. Umpleți 2 până la 3 linguri. umplerea sub piele, împingând ușor cât mai mult din umplutură în colțurile îndepărtate, fără a rupe pielea. (Veți avea aproximativ 1/3 cană de umplere suplimentară; aruncați.)
Ceață cu spray de gătit un vas de copt suficient de mare pentru a ține puiul într-un singur strat, cu spațiu între bucăți.
Așezați umplutura de pui cu fața în sus în vas și stropiți cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Coaceți până când pielea este ușor rumenită și puiul este gătit (un termometru cu citire instantanee plasat în partea cea mai groasă ar trebui să citească 71° sau tăiat în partea cea mai groasă a unui sân pentru a verifica), 40 până la 45 de minute.