Piept de pui cu rozmarin și Chanterelles și cartofi prăjiți de usturoi
Nevoie de un curs principal fără gluten? Pieptul de pui cu rozmarin și Chanterelles și cartofi prăjiți cu usturoi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.98 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 677 calorii, 36g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, arpagic, ciuperci de chanterelle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rozmarin Usturoi Cartofi Prăjiți, Rozmarin Usturoi Cartofi Prăjiți, și Rozmarin și cartofi prăjiți cu usturoi.
Instrucțiuni
1
Pentru a face cartofi: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți o tigaie în cuptor timp de 5 minute pentru a preîncălzi. Într-un bol de amestecare, combinați cartofii, usturoiul și uleiul de măsline și amestecați pentru a acoperi cartofii și usturoiul. Condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Transferați în tigaia de prăjire și prăjiți, amestecând ocazional până când cartofii sunt moi când sunt străpunși cu vârful unui cuțit și căței de usturoi sunt foarte moi și dulci în aromă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți din cuptor și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru a face ciuperci: într-o tigaie de 12 inci, încălziți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați șalotele și gătiți timp de aproximativ 3 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
7
Adăugați usturoiul și gătiți cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Adăugați ciupercile și cimbru. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 7 până la 10 minute, până când ciupercile sunt fragede și și-au eliberat sucurile. Dacă ciupercile par uscate în timpul gătitului, adăugați aproximativ 1/4 cană din stocul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Când ciupercile sunt moi, adăugați restul de bulion de pui, ridicați focul la mare și gătiți până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 6 minute. În ciuperci va fi destul de puțin lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De șalote, Tocate
10
Scoateți-le de pe foc, acoperiți și așezați-le lateral pentru a se încălzi.
1
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Condimentează pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Așezați pieptul de pui în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti aproximativ 6 minute, pana se rumenesc. Întoarceți și gătiți până când sucurile se limpezesc când sunt străpunse cu vârful unui cuțit, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați rozmarinul și gătiți, bătând frecvent, timp de 6 până la 8 minute mai mult, până când puiul este gătit și rumenit frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Transferați într-un platou de servire și lăsați-l deoparte, acoperit, pentru a se încălzi.
5
Se toarnă orice ulei în tigaie și se adaugă vinul și coniacul. Ridicați focul la mare și deglazați tigaia răzuind orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați stocul și gătiți până când sosul este redus aproape la jumătate sau îngroșat și bogat aromat, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Scoateți tigaia de pe foc și rotiți în restul de 3 linguri de unt. Condimentează cu arpagic, sare și piper. Puneți sosul peste pui și serviți, trecând ciupercile și cartofii pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)