Piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare asiatică. Încercați să faceți piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă acasă. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $7.16 pe portie. O porție conține 1671 calorii, 69G de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi de aur yukon, unt, oțet de vin roșu și 3 Clementine mari. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Celeriac & Yukon Gold Pur, Pururi De Cartofi De Aur Yukon Cu Parmezan, și Yukon aur și piure de fenicul cu unt de rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: fabrica de alimente
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Uscați pieptul de pui cu un prosop de hârtie. Înveliți o tigaie medie sotată cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, presărați pielea puiului cu generozitate cu sare, apoi puneți pielea în jos în tigaie. Gatiti pana cand pielea este aurie si crocanta, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Presărați partea opusă a sânului cu sare, apoi răsturnați puiul și continuați să gătiți până când este gătit, încă 5 până la 6 minute. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Transferați pieptul într-o tigaie, cortați-l liber cu folie și introduceți-l în cuptor până când sosul este terminat și sunteți gata de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Scoateți excesul de ulei din tigaie înainte de a reveni la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați sucul de clementină, Supremele de clementină și oțetul, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă cimbru și ardei iute și se lasă lichidul să se reducă la jumătate înainte de a turna bulionul de pui și un vârf de sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus. Gustați sosul, asigurându-vă că este delicios, apoi îndepărtați tulpina de cimbru și condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar. Sosul trebuie să fie îngroșat și puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Clementină
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Clementină
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Așezați piureul de aur Yukon și conopidă pe fundul farfuriei, apoi feliați pieptul de pui și ventilați feliile deasupra. Puneți o parte din sos pe și în jurul puiului și garnisiți cu clementinele supreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Măsline întregi Coapte
Clementină
Yukon Cartofi De Aur
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Înjumătățiți cartofii, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
10
Așezați cartofii într-o oală suficient de mare pentru a ține și conopida, apoi acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Se presară generos cu sare (ar trebui să aibă gust de ocean) și se fierbe. După ce apa a fiert aproximativ 10 minute, adăugați conopida și gătiți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Aduceți crema la o opărire într-o cratiță mică. Între timp, treceți cartofii și conopida printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Adăugați aproximativ jumătate din smântâna fierbinte și 1/2 din unt și amestecați cu scopul până se combină bine. Repetați acest proces cu restul de smântână și unt până se încorporează. Gustați pentru condimente (probabil că va trebui să adăugați sare) și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Thai funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.