Piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă

Piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare asiatică. Încercați să faceți piept de pui cu Clementine, Thai Bird Chile și Yukon Gold și piure de conopidă acasă. Această rețetă fără gluten servește 1 și costă $7.16 pe portie. O porție conține 1671 calorii, 69G de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită cartofi de aur yukon, unt, oțet de vin roșu și 3 Clementine mari. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Celeriac & Yukon Gold Pur, Pururi De Cartofi De Aur Yukon Cu Parmezan, și Yukon aur și piure de fenicul cu unt de rozmarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: fabrica de alimente
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Uscați pieptul de pui cu un prosop de hârtie. Înveliți o tigaie medie sotată cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, presărați pielea puiului cu generozitate cu sare, apoi puneți pielea în jos în tigaie. Gatiti pana cand pielea este aurie si crocanta, 4 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Presărați partea opusă a sânului cu sare, apoi răsturnați puiul și continuați să gătiți până când este gătit, încă 5 până la 6 minute. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Transferați pieptul într-o tigaie, cortați-l liber cu folie și introduceți-l în cuptor până când sosul este terminat și sunteți gata de farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți excesul de ulei din tigaie înainte de a reveni la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați sucul de clementină, Supremele de clementină și oțetul, răzuind bucățile maro care se agață de fundul tigaiei. Se amestecă cimbru și ardei iute și se lasă lichidul să se reducă la jumătate înainte de a turna bulionul de pui și un vârf de sare. Continuați să gătiți până când stocul s-a redus. Gustați sosul, asigurându-vă că este delicios, apoi îndepărtați tulpina de cimbru și condimentați cu mai multă sare, dacă este necesar. Sosul trebuie să fie îngroșat și puțin gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ClementinăSuc De Clementină
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
ClementinăClementină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Așezați piureul de aur Yukon și conopidă pe fundul farfuriei, apoi feliați pieptul de pui și ventilați feliile deasupra. Puneți o parte din sos pe și în jurul puiului și garnisiți cu clementinele supreme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
ClementinăClementină
Yukon Cartofi De AurYukon Cartofi De Aur
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Înjumătățiți cartofii, apoi tăiați fiecare jumătate în 6 până la 8 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
10
Așezați cartofii într-o oală suficient de mare pentru a ține și conopida, apoi acoperiți cartofii cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Se presară generos cu sare (ar trebui să aibă gust de ocean) și se fierbe. După ce apa a fiert aproximativ 10 minute, adăugați conopida și gătiți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
12
Aduceți crema la o opărire într-o cratiță mică. Între timp, treceți cartofii și conopida printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Adăugați aproximativ jumătate din smântâna fierbinte și 1/2 din unt și amestecați cu scopul până se combină bine. Repetați acest proces cu restul de smântână și unt până se încorporează. Gustați pentru condimente (probabil că va trebui să adăugați sare) și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Thai funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista