Piept de pui cu Charmoula
Piept de pui cu Charmoula ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 370 calorii, 25g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $ 2.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți coajă de portocală, frunze de pătrunjel ușor cu frunze plate, chimen măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Charmoula Sandwich-Uri De Pui La Gratar, Pui la gratar si mazare trage Charmoula sandwich-uri, și Pui Marinat Charmoula Cu Linte Harissa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, prăjiți paprika 1 lingură cu chimenul la foc mic, amestecând, până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Puneți într-un blender și piure cu usturoiul, frunzele de coriandru, pătrunjelul, 6 linguri de ulei, coaja de portocală, sucul de lămâie, cayenne, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță piper negru. Lăsați în blender.
Puneți 1 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc moderat. Condimentează puiul cu 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță boia și 1/8 linguriță piper negru. Maro 5 minute. Rândul său,; gatiti până la făcut doar, 4-5 minute mai mult. Amestecați sosul pentru a reemulsiona; serviți peste pui.
Se presară cu roșiile și se acoperă cu crengutele de coriandru.
Recomandare de vin: un alb cu puțină dulceață, ca un Pinot Gris din Oregon, va juca frumos sosul picant.