Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui cu cartofi și piure de mazăre. Această rețetă servește 4 și costă 4,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 768 calorii. Dacă aveți mazăre pentru copii, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de pui cu cartofi și piure de mazăre, Piure de cartofi cu mazăre și mentă, și Piure de cartofi și mazăre bătute.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pe o foaie mare de copt cu margini, aruncați cartofii înjumătățiți cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți cartofii aproximativ 35 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc. Pune cartofii deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
3
Între timp, într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți cele 3 linguri de unt. Condimentați jumătățile de piept de pui cu sare și piper și adăugați în tigaie, cu pielea în jos, împreună cu crenguțele de cimbru. Gatiti la foc moderat pana cand pielea se rumeneste bine, aproximativ 15 minute. Întoarceți și gătiți timp de 5 minute mai mult, ungând ocazional cu sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De Pui
Sare și Piper
Cimbru Proaspăt
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați puiul la cuptor și prăjiți-l timp de aproximativ 15 minute, până când este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Adăugați puiul în cartofi și păstrați-l la cald. Rezervați 3 linguri de grăsime topită din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă grăsimea rămasă din tigaie și se aruncă crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1/2 cană de vin în tigaie și fierbeți la foc moderat, răzuind bucățile rumenite, până se reduc la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
9
Se ia de pe foc și se amestecă cimbrul tocat și 2 linguri de unt răcit, câte 1 lingură. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Cimbru
10
Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați mazărea verde, acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Verde
12
Scurgeți mazărea, transferați jumătate într-un robot de bucătărie și piureul grosier. Amestecați piureul înapoi în mazărea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
13
Adăugați grăsimea rezervată din tigaie împreună cu restul de 2 linguri de vin și menta. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Mentă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Transferați pieptul de pui și cartofii în farfurii. Lingurați piureul de mazăre alături și serviți cu sosul de tigaie.