Piept de pui cu ardei roșii prăjiți, Mozzarella și Pesto
Piept de pui cu ardei roșii prăjiți, Mozzarellan și Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 582 calorii, 44G de proteine, și 30g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei prăjiți, sos pesto, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Cu Ardei Prăjiți Și Panini Mozzarella, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Mâncare Curată Pesto De Ardei Roșu Prăjit Și Nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Umpleți o oală mare de aproximativ două treimi plină cu apă. Aduceți la foc mic și adăugați cimbru, rozmarin, sare și piper.
Așezați puiul în lichidul de braconaj și fierbeți până când este fiert.
Lăsați puiul să se răcească în lichid, apoi îndepărtați și feliați aproximativ 1/4 inch grosime.
Ungeți feliile de pui cu ulei de măsline și acoperiți cu frunze de busuioc.2
Așezați 4 felii de pâine pe o tăietură.
Puneți feliile de pui uniform peste fiecare; se întinde cu 1 lingură pesto. Pe restul de 4 bucăți de pâine, așezați fâșiile de ardei roșu prăjit și mozzarella feliată. Prăjiți toate cele 8 felii de pâine într-un cuptor cu prăjitor de pâine până când brânza se topește și începe să baloneze.
Scoateți și topiți feliile de pâine de pui și pesto cu pâinea care ține fâșiile de piper și mozzarella.