Piept De Paște
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de Paște. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără lactate și FODMAP are 461 calorii, 50g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită, sos de chili, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Paște, Piept De Paște, și Piept De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pieptul tăiat într-o tigaie mare de copt.
Se amestecă ketchup-ul cu amestecul de supă de ceapă.
Adăugați 1 cană de apă sau mai mult pentru a o face ușor subțire.
Se toarnă sosul peste carne, se acoperă tigaia cu folie și se marinează 12 până la 24 de ore la frigider.
Așezați tigaia acoperită într-un cuptor de 275 de grade și îndepărtați-vă timp de 6 până la 8 ore, în funcție de cât de mare este pieptul. Verificați sensibilitatea când pieptul a gătit câteva ore: lipiți în două furci și trageți în direcții opuse. Carnea ar trebui să se despartă ușor.Când carnea este gata, scoateți-o din cuptor și puneți-o pe o tăietură. Feliați împotriva bobului; nu vă deranjați dacă carnea se destramă total! Asta înseamnă că e bine. Fie întoarceți carnea feliată în sos până la servire, fie așezați carnea pe un platou și sos de lingură deasupra.
Serviți cu un kugel de tăiței kosher-pentru-Paște!