Piept De Grătar Gătit Lent

Piept de grătar gătit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 394 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, pudră de usturoi, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Grătar Gătit Lent, Piept De Vită Gătit Lent, și Piept De Vită Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele, cu excepția sosului de vită și grătar. Frecați amestecul peste carnea de vită.
Așezați într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
În aragaz lent de 3 până la 4 litri; așezați carnea de vită; se toarnă grătar deasupra.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6 ore.
Creșteți setarea căldurii la mare; gătiți cu 1 până la 2 ore mai mult sau până când carnea de vită se destramă.
Se servește cu sos suplimentar pentru grătar.