Piept de curcan sărat cu Jus de afine
Pieptul de curcan sărat cu Jus de afine este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat, Piept De Curcan Sărat, și Piept De Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau tigaie (cel puțin 8 qt.), combinați 4 litri de apă, sare kosher și 3/4 cană de zahăr. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Clătiți curcanul și tăiați spatele, coastele, carnea aripilor și excesul de piele a gâtului, dacă este atașat. Scufundați curcanul în saramură, acoperiți și răciți, întorcând curcanul ocazional, cel puțin 12 ore sau până la 24 (Vezi notele).
Ridicați curcanul din saramură, clătiți bine și uscați; aruncați saramura. Puneți curcanul, pielea în sus, pe un raft într - o tigaie de prăjire de 10 pe 15 inci.
Periați pielea cu unt topit.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Între timp, puneți restul de 1/4 cană de zahăr într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare; agitați tigaia des până când zahărul este de culoare chihlimbar, 2 până la 3 minute.
Adăugați 3/4 cană de bulion și concentratul de afine; se amestecă la foc mediu-mare până se omogenizează, 1 până la 2 minute.
Transferați curcanul într-un platou sau scândură; lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion în tigaia de prăjire și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite.
Se toarnă picături printr-o strecurătoare fină în amestecul de afine.
Adăugați orice sucuri acumulate pe platou din curcan. Se amestecă la foc mare până la fierbere.
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați-l și aruncați orice grăsime.
Adăugați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Feliați curcanul și serviți cu sucuri de tigaie de afine pentru a adăuga după gust.