Piept de curcan sărat cu Jus de afine

Piept de curcan sărat cu Jus de afine
Pieptul de curcan sărat cu Jus de afine este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 225 calorii, 21g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare și piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cel Mai Bun Piept De Curcan Sărat, Piept De Curcan Sărat, și Piept De Curcan La Grătar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare sau tigaie (cel puțin 8 qt.), combinați 4 litri de apă, sare kosher și 3/4 cană de zahăr. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul. Clătiți curcanul și tăiați spatele, coastele, carnea aripilor și excesul de piele a gâtului, dacă este atașat. Scufundați curcanul în saramură, acoperiți și răciți, întorcând curcanul ocazional, cel puțin 12 ore sau până la 24 (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
ZahărZahăr
ApăApă
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Ridicați curcanul din saramură, clătiți bine și uscați; aruncați saramura. Puneți curcanul, pielea în sus, pe un raft într - o tigaie de prăjire de 10 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Periați pielea cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când un termometru introdus prin cea mai groasă parte a sânului până la os înregistrează 160, 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
5
Între timp, puneți restul de 1/4 cană de zahăr într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare; agitați tigaia des până când zahărul este de culoare chihlimbar, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 3/4 cană de bulion și concentratul de afine; se amestecă la foc mediu-mare până se omogenizează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
BulionBulion
7
Se ia de pe foc.
8
Transferați curcanul într-un platou sau scândură; lăsați să se odihnească într-un loc cald aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
9
Adăugați restul de 3/4 cană de bulion în tigaia de prăjire și amestecați pentru a elibera bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
10
Se toarnă picături printr-o strecurătoare fină în amestecul de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
11
Adăugați orice sucuri acumulate pe platou din curcan. Se amestecă la foc mare până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
12
Scoateți-l de pe foc și îndepărtați-l și aruncați orice grăsime.
13
Adăugați suc de lămâie și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
14
Se toarnă într-o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
15
Feliați curcanul și serviți cu sucuri de tigaie de afine pentru a adăuga după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Revista