Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit

Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit
Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 608 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de cimbru, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjiți piept de curcan cu sos, Prăjiți piept de curcan cu sos de rozmarin, și Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul, pregătiți aripioarele de curcan: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Tăiați aripile de curcan în bucăți cu un tăietor sau un cuțit greu de bucătărie (sau cereți măcelarului să facă acest lucru pentru dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înveliți aripile cu puțin ulei de măsline și sare bine. Aranjați într-un singur strat într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Prăjiți usturoiul și aripile de curcan tocate: tăiați 1/4 din capetele de usturoi și aruncați. Puneți capetele în niște folie de aluminiu și stropiți uleiul de măsline rămas peste usturoi. Închideți folia și puneți-o în tigaia de prăjire cu aripile de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Introduceți tigaia la cuptor și prăjiți la 350 de litri F timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți usturoiul (nu desfaceți), întoarceți bucățile de curcan și prăjiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6
Clătiți pieptul de curcan, lăsați să stea: în timp ce aripile de curcan se prăjesc, scoateți pieptul de curcan din pachet, clătiți sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Aripi De CurcanAripi De Curcan
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Lăsați-l să stea să ajungă la temperatura camerei.
8
Faceți stoc de aripi de curcan: când aripile de curcan sunt gata, puneți-le într-o oală medie și acoperiți-le cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați o cană de apă în tigaia de prăjire și răzuiți orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
10
Adăugați acest lucru în oală cu aripile de curcan. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se acoperă pieptul de curcan cu mai mult ulei de măsline, apoi se presară peste tot cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați-l și cu piper negru, cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Așezați pielea pieptului de curcan cu fața în sus pe un raft într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Se toarnă 1 cană de apă în fundul cratiței (acest lucru va ajuta la prevenirea fumatului cuptorului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți curcanul în cuptor și gătiți timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 de litri F și gătiți până când cea mai groasă parte a sânului citește 155 de litri F cu un termometru pentru carne, aproximativ 80-90 de minute pentru un sân de 6 până la 7 kilograme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
(Rețineți că temperatura internă va continua să crească după ce scoateți curcanul din cuptor pentru a se odihni.) Pentru a fi în siguranță pentru a nu găti prea mult curcanul, verificați temperatura internă a sânului după o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Se toarnă bulionul de curcan printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De CurcanBulion De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Topiți cele 2 linguri de unt într-o oală mică și amestecați făina. Gatiti amestecul de faina de unt la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand amestecul are culoarea cafelei cu crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați bulionul de curcan fierbinte în amestecul de făină de unt aproximativ 1/2 cană odată, amestecând continuu. Se amestecă suficient bulion pentru a face un sos subțire, aproximativ 2-3 căni. Strângeți tot usturoiul din capetele de usturoi în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
4
Fierbeți ușor în timp ce pieptul de curcan gătește, adăugând mai mult bulion de curcan sau apă dacă sosul devine prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Bulion De CurcanBulion De Curcan
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Scoateți curcanul din cuptor, lăsați-l să se odihnească: când pieptul de curcan este gata, scoateți-l din cuptor, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Se toarnă sosul într-un blender și se purifică până se omogenizează. Întoarceți sosul în oală și adăugați sare și piper după gust. Rotiți în 1 lingură de unt pentru a termina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Sculpta piept de curcan: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
3
Tăiați drept în jos din osul chilei (osul chilei separă fiecare jumătate a sânului) până când cuțitul dvs. lovește osul sânului. Tăiați carnea și, folosind lovituri scurte cu cuțitul, eliberați carnea de os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Dacă doriți, scoateți licitația de sub sân și tăiați această bucată separat; tinde să cadă de pe restul sânului atunci când îl feliați oricum. Feliați pieptul dezosat și serviți.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista