Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit

Piept de curcan prăjit cu sos de usturoi prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 13g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 608 ar spune că a lovit locul. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de cimbru, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Prăjiți piept de curcan cu sos, Prăjiți piept de curcan cu sos de rozmarin, și Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul, pregătiți aripioarele de curcan: Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Tăiați aripile de curcan în bucăți cu un tăietor sau un cuțit greu de bucătărie (sau cereți măcelarului să facă acest lucru pentru dvs.).
Înveliți aripile cu puțin ulei de măsline și sare bine. Aranjați într-un singur strat într-o tigaie.
Prăjiți usturoiul și aripile de curcan tocate: tăiați 1/4 din capetele de usturoi și aruncați. Puneți capetele în niște folie de aluminiu și stropiți uleiul de măsline rămas peste usturoi. Închideți folia și puneți-o în tigaia de prăjire cu aripile de curcan.
Introduceți tigaia la cuptor și prăjiți la 350 de litri F timp de 45 de minute.
Scoateți usturoiul (nu desfaceți), întoarceți bucățile de curcan și prăjiți încă 15 minute.
Clătiți pieptul de curcan, lăsați să stea: în timp ce aripile de curcan se prăjesc, scoateți pieptul de curcan din pachet, clătiți sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Lăsați-l să stea să ajungă la temperatura camerei.
Faceți stoc de aripi de curcan: când aripile de curcan sunt gata, puneți-le într-o oală medie și acoperiți-le cu apă.
Adăugați o cană de apă în tigaia de prăjire și răzuiți orice bucăți rumenite cu o lingură de lemn.
Adăugați acest lucru în oală cu aripile de curcan. Acoperiți și fierbeți ușor timp de 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 425 F. Se acoperă pieptul de curcan cu mai mult ulei de măsline, apoi se presară peste tot cu sare.
Presărați-l și cu piper negru, cimbru și salvie.
Așezați pielea pieptului de curcan cu fața în sus pe un raft într-o tigaie.
Se toarnă 1 cană de apă în fundul cratiței (acest lucru va ajuta la prevenirea fumatului cuptorului).
Puneți curcanul în cuptor și gătiți timp de 10 minute. Reduceți căldura la 350 de litri F și gătiți până când cea mai groasă parte a sânului citește 155 de litri F cu un termometru pentru carne, aproximativ 80-90 de minute pentru un sân de 6 până la 7 kilograme.
(Rețineți că temperatura internă va continua să crească după ce scoateți curcanul din cuptor pentru a se odihni.) Pentru a fi în siguranță pentru a nu găti prea mult curcanul, verificați temperatura internă a sânului după o oră.
Se toarnă bulionul de curcan printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron.
Topiți cele 2 linguri de unt într-o oală mică și amestecați făina. Gatiti amestecul de faina de unt la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand amestecul are culoarea cafelei cu crema.
Adăugați bulionul de curcan fierbinte în amestecul de făină de unt aproximativ 1/2 cană odată, amestecând continuu. Se amestecă suficient bulion pentru a face un sos subțire, aproximativ 2-3 căni. Strângeți tot usturoiul din capetele de usturoi în sos.
Fierbeți ușor în timp ce pieptul de curcan gătește, adăugând mai mult bulion de curcan sau apă dacă sosul devine prea gros.
Scoateți curcanul din cuptor, lăsați-l să se odihnească: când pieptul de curcan este gata, scoateți-l din cuptor, acoperiți-l cu folie și lăsați-l să se odihnească timp de 15 minute înainte de a sculpta.
Se toarnă sosul într-un blender și se purifică până se omogenizează. Întoarceți sosul în oală și adăugați sare și piper după gust. Rotiți în 1 lingură de unt pentru a termina.
Tăiați drept în jos din osul chilei (osul chilei separă fiecare jumătate a sânului) până când cuțitul dvs. lovește osul sânului. Tăiați carnea și, folosind lovituri scurte cu cuțitul, eliberați carnea de os.
Dacă doriți, scoateți licitația de sub sân și tăiați această bucată separat; tinde să cadă de pe restul sânului atunci când îl feliați oricum. Feliați pieptul dezosat și serviți.