Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate
Pieptul de curcan prăjit cu picioare Confitate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 2368 calorii, 99G de proteine, și 215g de grăsime. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bulb de fenicul, cimbru, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), Picioare De Curcan Cu Saramură De Arțar Bourbon, și Piept De Curcan Sărat.
Instrucțiuni
1
Așezați picioarele și aripile întregi pe o foaie de copt. Frecați ardei iute, sare și piper pe tot curcanul; transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Împrăștiați ierburi și coajă de lămâie în jurul curcanului în pungă. Sigilați punga și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Îndepărtați ierburile și excesul de sare de pe picioare și aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Încălziți grăsimea de rață într-o oală grea de 5 litri la foc mic doar până se topește și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați picioare și aripi în oală și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Puneți curcanul în cuptor și gătiți până când picioarele sunt fragede și un cuțit de tăiat poate fi introdus cu ușurință în cea mai groasă parte a coapsei, 3-3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați curcanul să se răcească în grăsimea de rață la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți și răciți peste noapte. Faceți înainte: Confit se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1
Zdrobiți grosolan boabele de ienibahar cu un mortar și pistil. Alternativ, așezați într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă și zdrobiți cu un sucitor sau fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați într-o oală mare. Repetați cu boabe de ienupăr, apoi semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți condimentele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați sare, zahăr și 2 căni de apă fierbinte în oală cu condimente. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapă, morcov, fenicul, pătrunjel și crenguțe de cimbru, frunze de dafin, ardei iute și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați 3 litri de apă foarte rece și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Puneți pieptul de curcan în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Așezați o farfurie deasupra, dacă este necesar, pentru a menține sânul scufundat. Acoperiți și răciți peste noapte.
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o tigaie mare cu folie. Setați un raft în interiorul tigaie. Împrăștiați ceapa, salvie și cimbru peste raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți pieptul de curcan din saramură. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Așezați pieptul de curcan deasupra ierburilor pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Periați pieptul cu unt topit. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 149°, acoperiți pieptul liber cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează160, 2 1/2-3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați sânul să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de sculptură.
6
Între timp, reîncălziți picioarele și aripile confitate în grăsime de rață la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Îndepărtați picioarele și aripile din grăsime; transferați într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când pielea se rumeneste frumos, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Se strecoară grăsimea din tigaie și se congelează pentru utilizare ulterioară.