Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate
Pieptul de curcan prăjit cu picioare Confitate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 2368 calorii, 99G de proteine, și 215g de grăsime. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bulb de fenicul, cimbru, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), Picioare De Curcan Cu Saramură De Arțar Bourbon, și Piept De Curcan Sărat.
Instrucțiuni
1
Așezați picioarele și aripile întregi pe o foaie de copt. Frecați ardei iute, sare și piper pe tot curcanul; transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Împrăștiați ierburi și coajă de lămâie în jurul curcanului în pungă. Sigilați punga și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Îndepărtați ierburile și excesul de sare de pe picioare și aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Încălziți grăsimea de rață într-o oală grea de 5 litri la foc mic doar până se topește și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați picioare și aripi în oală și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Puneți curcanul în cuptor și gătiți până când picioarele sunt fragede și un cuțit de tăiat poate fi introdus cu ușurință în cea mai groasă parte a coapsei, 3-3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați curcanul să se răcească în grăsimea de rață la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți și răciți peste noapte. Faceți înainte: Confit se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1
Zdrobiți grosolan boabele de ienibahar cu un mortar și pistil. Alternativ, așezați într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă și zdrobiți cu un sucitor sau fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienibahar
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Creveți Sotați, Decojiți
2
Transferați într-o oală mare. Repetați cu boabe de ienupăr, apoi semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Puneți condimentele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați sare, zahăr și 2 căni de apă fierbinte în oală cu condimente. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapă, morcov, fenicul, pătrunjel și crenguțe de cimbru, frunze de dafin, ardei iute și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați 3 litri de apă foarte rece și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Puneți pieptul de curcan în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Așezați o farfurie deasupra, dacă este necesar, pentru a menține sânul scufundat. Acoperiți și răciți peste noapte.
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o tigaie mare cu folie. Setați un raft în interiorul tigaie. Împrăștiați ceapa, salvie și cimbru peste raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți pieptul de curcan din saramură. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați pieptul de curcan deasupra ierburilor pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Periați pieptul cu unt topit. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 149°, acoperiți pieptul liber cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează160, 2 1/2-3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați sânul să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de sculptură.
6
Între timp, reîncălziți picioarele și aripile confitate în grăsime de rață la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Îndepărtați picioarele și aripile din grăsime; transferați într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când pielea se rumeneste frumos, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Se strecoară grăsimea din tigaie și se congelează pentru utilizare ulterioară.