Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate

Piept de curcan prăjit cu saramură cu picioare Confitate
Pieptul de curcan prăjit cu picioare Confitate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 2368 calorii, 99G de proteine, și 215g de grăsime. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de bulb de fenicul, cimbru, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Turcia două moduri (piept prăjit și picioare Confit), Picioare De Curcan Cu Saramură De Arțar Bourbon, și Piept De Curcan Sărat.

Instrucțiuni

1
Așezați picioarele și aripile întregi pe o foaie de copt. Frecați ardei iute, sare și piper pe tot curcanul; transferați într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Împrăștiați ierburi și coajă de lămâie în jurul curcanului în pungă. Sigilați punga și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Preîncălziți cuptorul la 121°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Îndepărtați ierburile și excesul de sare de pe picioare și aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Încălziți grăsimea de rață într-o oală grea de 5 litri la foc mic doar până se topește și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați picioare și aripi în oală și scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Puneți curcanul în cuptor și gătiți până când picioarele sunt fragede și un cuțit de tăiat poate fi introdus cu ușurință în cea mai groasă parte a coapsei, 3-3 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați curcanul să se răcească în grăsimea de rață la temperatura camerei, aproximativ 2 ore. Acoperiți și răciți peste noapte. Faceți înainte: Confit se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1
Zdrobiți grosolan boabele de ienibahar cu un mortar și pistil. Alternativ, așezați într-o pungă de congelator din plastic resigilabilă și zdrobiți cu un sucitor sau fundul unei tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-o oală mare. Repetați cu boabe de ienupăr, apoi semințe de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Puneți condimentele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați sare, zahăr și 2 căni de apă fierbinte în oală cu condimente. Se amestecă până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapă, morcov, fenicul, pătrunjel și crenguțe de cimbru, frunze de dafin, ardei iute și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați 3 litri de apă foarte rece și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Puneți pieptul de curcan în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Așezați o farfurie deasupra, dacă este necesar, pentru a menține sânul scufundat. Acoperiți și răciți peste noapte.
1
Preîncălziți cuptorul la 232°.tapetați o tigaie mare cu folie. Setați un raft în interiorul tigaie. Împrăștiați ceapa, salvie și cimbru peste raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Scoateți pieptul de curcan din saramură. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Așezați pieptul de curcan deasupra ierburilor pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
4
Periați pieptul cu unt topit. Se condimentează cu sare și piper. Prăjiți curcanul timp de 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 149°, acoperiți pieptul liber cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a sânului înregistrează160, 2 1/2-3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Lăsați sânul să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de sculptură.
6
Între timp, reîncălziți picioarele și aripile confitate în grăsime de rață la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Îndepărtați picioarele și aripile din grăsime; transferați într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă și gătiți la foc mediu-mare până când pielea se rumeneste frumos, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Se strecoară grăsimea din tigaie și se congelează pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Sculptați sânul; aranjați pe un platou.
9
Așezați aripile și picioarele alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți grahamboabe de ienibaharboabe de ienibahar2ardei iute uscat de cedrolardei iute uscat de cedrol2ardei iute uscat de aridrbol, sfărâmatardei iute uscat de aridrbol, sfărâmat2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi1morcov, decojit, tăiat pe diagonalămorcov, decojit, tăiat pe diagonală24 4 " crengute rozmarin2Ceapa galbena medie, tocata1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate1bulb de fenicul, feliatbulb de fenicul, feliat1parmezan raspesmet, câteva pumnipesmet, câteva pumni8crenguțepătrunjel cu frunze platepătrunjel cu frunze plate2Crustă: firimituri de biscuiți grahamboabe de ienupărboabe de ienupăr591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare10puțin dovlecel tocatSare Kosher, piper proaspăt măcinatSare Kosher, piper proaspăt măcinat4benzi2x1 / 22x1 / 2" Coajă de lămâie (numai partea galbenă; de la aproximativ 1/2 lămâie)1ceapă, feliatăceapă, feliată1parmezan raspiper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat1ciorchinicrenguțe de salviecrenguțe de salvie3crenguțeVarză Savoy sau Napa, tăiată în fâșii groase de 2,5 cmVarză Savoy sau Napa, tăiată în fâșii groase de 2,5 cm791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie1 mix pentru prăjitură cu ciocolată cumpărat din magazin, cum ar fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, copt conform instrucțiunilor de pe cutie6crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt8crenguțe1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1ciorchinicrenguțe de cimbrucrenguțe de cimbru6kilogramecurcan, picioare și coapse tăiate din carcasă, ținând copane și coapse atașate, aripi tăiate din sâncurcan, picioare și coapse tăiate din carcasă, ținând copane și coapse atașate, aripi tăiate din sân591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(1/2 băț) unt nesărat, topit(1/2 băț) unt nesărat, topit1ceapă galbenă feliatăceapă galbenă feliată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista