Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie
Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 391 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie, Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci, și Sage-piept de curcan prăjit și sos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți o tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
3
Puneți ceapa în vasul unui mini robot de bucătărie. Folosind un cojitor de legume, curățați coaja de lămâie în fâșii subțiri, având grijă să nu tăiați în miezul alb amar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Procesor De Alimente
Bol
4
Adăugați coaja de lămâie în robotul de bucătărie și rezervați întreaga lămâie pentru o altă utilizare. Se toacă ceapa și coaja de lămâie până se finizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lămâie
Lămâie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați Salvia, pătrunjelul, uleiul de măsline și 1 linguriță de sare și pulsați până formează o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
6
Puneți 2 frunze de dafin și untul într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu-mic până când untul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Puneți sânii de curcan pe o suprafață de lucru. Treceți cu grijă degetele între piele și carne de la 1 capăt, având grijă să nu o trageți complet, creând un buzunar. Condimentați Generos sânii de curcan cu sare și piper. Umpleți jumătate din pasta de plante sub pielea fiecărui sân și întindeți-o uniform sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Curcan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Transferați sânii în tigaia de prăjire și glisați 2 frunze de dafin sub fiecare. (Căldura tigaiei va elibera uleiurile din frunze de dafin și va aroma sânul.) Folosind o perie de patiserie, ungeți sânii cu jumătate din untul de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie De Prăjire
10
Introduceți curcanul în cuptor și micșorați imediat temperatura la 400 de grade F. După 20 de minute, ungeți sânii de curcan cu untul rămas și prăjiți încă 20 până la 25 de minute, până când sunt gătite, iar un termometru plasat în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 170 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Unt
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
11
Scoateți din cuptor, transferați pe un platou, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Puneți tigaia peste arzător la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
13
Presărați făina peste sucurile de tigaie și gătiți, amestecând, câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați rachiul de mere și răzuiți tigaia pentru a ridica biții care sunt lipiți de fund. Gatiti un minut pentru a arde alcoolul, apoi, in timp ce amestecati, turnati cidrul de mere. Se aduce la foc mic și se amestecă până se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brandy De Mere
Cidru De Mere
Alcool
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Se taie pieptul de curcan pe diagonală și se servește cu sos cald.