Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie

Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 391 calorii, 50g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $3.43 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Piept de curcan prăjit cu ierburi cu sos de tigaie, Dijon și piept de curcan cu ierburi cu sos de ciuperci, și Sage-piept de curcan prăjit și sos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Ungeți o tigaie și puneți-o deoparte.
Puneți ceapa în vasul unui mini robot de bucătărie. Folosind un cojitor de legume, curățați coaja de lămâie în fâșii subțiri, având grijă să nu tăiați în miezul alb amar.
Adăugați coaja de lămâie în robotul de bucătărie și rezervați întreaga lămâie pentru o altă utilizare. Se toacă ceapa și coaja de lămâie până se finizează.
Adăugați Salvia, pătrunjelul, uleiul de măsline și 1 linguriță de sare și pulsați până formează o pastă grosieră.
Puneți 2 frunze de dafin și untul într-o tigaie mică și încălziți la foc mediu-mic până când untul clocotește.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Puneți sânii de curcan pe o suprafață de lucru. Treceți cu grijă degetele între piele și carne de la 1 capăt, având grijă să nu o trageți complet, creând un buzunar. Condimentați Generos sânii de curcan cu sare și piper. Umpleți jumătate din pasta de plante sub pielea fiecărui sân și întindeți-o uniform sub piele.
Transferați sânii în tigaia de prăjire și glisați 2 frunze de dafin sub fiecare. (Căldura tigaiei va elibera uleiurile din frunze de dafin și va aroma sânul.) Folosind o perie de patiserie, ungeți sânii cu jumătate din untul de dafin.
Introduceți curcanul în cuptor și micșorați imediat temperatura la 400 de grade F. După 20 de minute, ungeți sânii de curcan cu untul rămas și prăjiți încă 20 până la 25 de minute, până când sunt gătite, iar un termometru plasat în cea mai groasă parte a sânului înregistrează 170 de grade F.
Scoateți din cuptor, transferați pe un platou, acoperiți și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a sculpta în timp ce faceți sosul.
Puneți tigaia peste arzător la foc mediu.
Presărați făina peste sucurile de tigaie și gătiți, amestecând, câteva minute.
Adăugați rachiul de mere și răzuiți tigaia pentru a ridica biții care sunt lipiți de fund. Gatiti un minut pentru a arde alcoolul, apoi, in timp ce amestecati, turnati cidrul de mere. Se aduce la foc mic și se amestecă până se îngroașă. Se condimentează cu sare și piper.
Se taie pieptul de curcan pe diagonală și se servește cu sos cald.