Piept de curcan prăjit cu glazură de rozmarin de piersici

Piept de curcan prăjit cu glazură de rozmarin de piersici
Piept de curcan prăjit cu glazură de rozmarin de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 397 calorii, 62g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin plus 1 linguriță, ulei de măsline, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Piept De Curcan Cu Rozmarin Prăjit, Piept De Curcan Prăjit Cu Glazură Hoisin Și Confit De Picior, și Piept De Curcan Prăjit Cu Portocale De Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de cidru de mere, sare, cimbru și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați piept de curcan și suficientă apă pentru a acoperi pasărea. Acoperiți și lăsați saramura în frigider 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
SaramurăSaramură
ApăApă
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-o cratiță mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați piersici, miere, sos Worcestershire, zahăr brun și restul de 2 linguri de cidru de mere. Aduceți la fierbere. Coborâți la foc mic și gătiți până când piersicile se descompun și glazura se îngroașă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cidru De MereCidru De Mere
Zahăr BrunZahăr Brun
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
7
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SaramurăSaramură
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Ungeți cu ulei și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Așezați curcanul într-o tigaie. Gatiti 15 minute pana cand pielea incepe sa devina aurie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și periați blatul generos cu glazura. Continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a sânului atinge o temperatură internă de 165 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
10
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 10 minute. Temperatura sa va continua să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Revista