Piept de curcan prăjit cu glazură de rozmarin de piersici

Piept de curcan prăjit cu glazură de rozmarin de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 397 calorii, 62g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin plus 1 linguriță, ulei de măsline, piept de curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Încercați Piept De Curcan Cu Rozmarin Prăjit, Piept De Curcan Prăjit Cu Glazură Hoisin Și Confit De Picior, și Piept De Curcan Prăjit Cu Portocale De Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, amestecați împreună 2 căni de cidru de mere, sare, cimbru și rozmarin.
Adăugați piept de curcan și suficientă apă pentru a acoperi pasărea. Acoperiți și lăsați saramura în frigider 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Într-o cratiță mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați piersici, miere, sos Worcestershire, zahăr brun și restul de 2 linguri de cidru de mere. Aduceți la fierbere. Coborâți la foc mic și gătiți până când piersicile se descompun și glazura se îngroașă, aproximativ 12 minute.
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Ungeți cu ulei și condimentați cu piper.
Așezați curcanul într-o tigaie. Gatiti 15 minute pana cand pielea incepe sa devina aurie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F și periați blatul generos cu glazura. Continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a sânului atinge o temperatură internă de 165 de grade F, aproximativ 45 de minute.
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 10 minute. Temperatura sa va continua să crească.