Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică

Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică. Această rețetă servește 4 și costă 7,55 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 125g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 687 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Citrus-salvie friptură de curcan cu sos: mulțime mare, Prăjiți Piept De Curcan Cu Pesto De Citrice Și Sos De Șalotă, și Piept de curcan prăjit cu ierburi și umplutură (Ziua Recunoștinței pentru o mulțime mică) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 425 F cu suportul în poziția cea mai joasă. Aruncați orice exces de grăsime din interiorul cavității curcanului. Se usucă în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați untul, Salvia, coaja de lămâie, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic. Radeți suficientă coajă din portocală pentru a măsura 1 linguriță și adăugați la amestecul de unt. Înjumătățiți portocala pe lungime și salvați o jumătate pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați jumătatea rămasă în pene.
4
Începând de la capătul mai larg și mai gros al sânului, glisați ușor un deget arătător între piele și carnea sânului pentru a slăbi pielea, lăsând pielea atașată la sân la celălalt capăt (aveți grijă să nu rupeți pielea). Împingeți amestecul de unt uniform sub piele pe ambele părți ale sânului și masați pielea din exterior pentru a distribui uniform untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Puneți curcanul pe raftul V în tigaie și presărați peste tot cu 3/4 linguriță de sare (dacă folosiți un curcan kosher, consultați notele bucătarilor) și 1/4 linguriță de piper. Puneți pene de ceapă portocalie și roșie în zona dintre raft și sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
PortocaliuPortocaliu
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți curcanul 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F. Rotiți pieptul la 180 de grade și ungeți cu sucuri de tigaie, apoi prăjiți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Rotiți din nou sânul la 180 de grade și ungeți cu sucuri de tigaie. Îndepărtați pieptul cu folie și continuați să prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a sânului (testați ambele părți, aproape de os, dar fără a atinge) înregistrează 165 de euro F, cu 25 până la 40 de minute mai mult. (Ungeți cu sucuri încă o dată; dacă tigaia devine complet uscată, adăugați 1/2 cană de apă.) (Timp total de prăjire: aproximativ 1 1/2 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
9
Transferați curcanul într-un platou, rezervând sucuri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 25 de minute. Aruncați pene de portocale și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
1
Turnați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă de 1 litru (nu curățați tigaia de prăjire), apoi îndepărtați și aruncați grăsimea. (Dacă utilizați un separator de grăsime, turnați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în măsură, aruncând grăsimea.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SitaSita
2
Poziționați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați 1 cană de apă și deglazați tigaia de prăjire fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se toarnă prin sită în măsură de sticlă care conține sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
TigaieTigaie
4
Adăugați suficient stoc de curcan în sucurile de tigaie pentru a aduce în total 2 1/4 căni (dacă stocul este congelat, încălziți pentru a lichefia).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Topiți untul într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc mediu-mic și amestecați în făină. Gatiti roux, amestecand, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați amestecul de stoc într-un flux, șoptind constant pentru a preveni cocoloașele, apoi aduceți la fierbere, șoptind ocazional. Se amestecă orice suc de curcan acumulat pe platou și se fierbe 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
* Dacă utilizați un curcan kosher, reduceți sarea presărată pe pieptul de curcan la 1/2 linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista