Piept de curcan cu umplutură de stridii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 981 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 15 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de slănină, frunze de pătrunjel, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Piept de curcan cu umplutură și sos, Piept de curcan cu umplutură de cârnați-caise, și GRĂTAR: Piept de curcan cu umplutură de afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mic până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți slănina și lăsați-o deoparte să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați ceapă, țelină și salvie la grăsimea de slănină redată în tigaie și gătiți până când ceapa este translucidă și țelina este moale, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
țelină
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați salvie și pâine spartă în tigaie. Se amestecă pătrunjelul, untul, stridiile, sarea și piperul. Aruncați ușor umplutura, dar amestecați bine și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Stridii
Pătrunjel
Unt
Piper
Pâine
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Butterfly piept de curcan cu partea netedă în jos și chestii, pliere marginile peste să dețină umplutura. (Poate doriți să vă asigurați cu frigarui sau sfoară de bucătărie din bumbac.) Se condimentează pieptul de curcan cu sare și piper și se introduce în cuptor pentru a se prăji până când atinge o temperatură internă de aproximativ 160 de grade F pe un termometru citit instant, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piept De Curcan
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Termometru De Bucătărie
Frigarui
Cuptor
7
În timp ce curcanul este la cuptor, așezați gâtul de curcan și măruntaiele într-o cratiță medie cu 4 căni de apă și gătiți până când aveți aproximativ 1 cană de bulion de măruntaie. Rezervați gâtul și măruntaiele, îndepărtând carnea de pe gât atunci când este suficient de rece pentru a manipula și tăia măruntaiele. Când curcanul este gata, scoateți sânul într-un platou pentru a lăsa să se odihnească timp de 20 de minute înainte de feliere. Îndepărtați cea mai mare parte a grăsimii din sucurile de tigaie, rezervând 1/3 cană din grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De Curcan
Toată Turcia
Stoc
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
Tigaie
8
Adăugați vinul în sucurile de tigaie rămase și gătiți la foc mediu până se reduce la jumătate. Într-o cratiță separată, încălziți 1/3 cană de grăsime și amestecați făina la foc moderat timp de câteva minute pentru a face un roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Tigaie
9
Adăugați reducerea stocului și a vinului, continuând să gătiți până când se fierbe sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
Sos
Stoc
Vin
10
Adăugați mâncăruri gătite și tocate rezervate și carne de gât. Feliați curcanul pentru a dezvălui interiorul umplut și aranjați pe farfurie.