Piept de curcan cu miere și cimbru
Pieptul de curcan cu miere și cimbru este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest fel principal are 315 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, apă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept de curcan sărat cu portocale, miere și cimbru, Piept De Curcan Cu Miere, și Miere La GRĂTAR-Piept De Curcan Cu Saramură Dijon.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă, 2 linguri de piper și crenguțe de cimbru într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și scoateți-l de pe foc.
Se toarnă într-un castron mare; se răcește la temperatura camerei.
Adăugați restul de 6 căni de apă, sare, miere și zahăr, amestecând până când sarea și zahărul se dizolvă.
Se toarnă amestecul de sare într-o pungă de plastic cu fermoar de 2 galoane.
Adăugați gheață și curcan; sigiliu. Dați la frigider 24 de ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți curcanul din pungă și aruncați saramura. Pat curcan uscat cu prosoape de hârtie.
Frecați curcanul cu ulei.
Combinați 1 lingură de piper și cimbru tocat; frecați peste curcan.
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați curcanul pe o tigaie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până când termometrul introdus în cea mai groasă porțiune a sânului înregistrează 18
Așezați curcanul pe un platou. Acoperiți cu folie; lăsați să stea 15 minute.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.