Piept de curcan cu Jus
Dovedit piept de curcan cu Jus ar putea fi doar un fel principal pe care îl căutați. O porție conține 351 calorii, 63G de proteine, și 7g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $ 4.25 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de sare, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de curcan cu Jus, Piept De Pui Provensal, și Supă De Curcan Provenită Din Carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Slăbiți pielea de pe piept introducând degetele, împingând ușor între piele și carne.
Combinați herbes de Provence, 3/4 linguriță sare, 1/2 linguriță piper și usturoi tocat într-un bol mic. Frecați amestecul de condimente sub pielea slăbită. Frecați curcanul cu ulei de măsline.
Puneți 12 căței de usturoi într-o tigaie; așezați curcanul pe cuișoare.
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru înregistrează 16
Lăsați să stea 15 minute. Aruncați pielea de curcan. Strângeți cuișoarele pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei. Pune deoparte.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă picături din tigaie în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sac de etanșare; decupați cu atenție 1 colț de jos.
Scurgeți picăturile într-un castron, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea.
Așezați tigaia de prăjire peste 2 arzătoare la foc mediu.
Adăugați picături de tigaie, stoc de curcan prăjit, vin alb și usturoi rezervat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile maro. Gatiti 10 minute sau pana se reduce la 1 1/2 cani. Se amestecă 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.