Piept de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine

Piept de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine
Pieptul de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1493 calorii, 107G de proteine, și 78g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.79 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de semințe de struguri, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Rețete similare includ Piept de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine, Piept de curcan de afine cu sos, și Piept de curcan cu aragaz lent cu sos de ceapă de afine.

Instrucțiuni

1
Pentru afine: într-o cratiță la foc mediu-mare aduceți afinele, sucul și coaja de portocale, ienibaharul și zahărul la fiert. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cojile de afine incep sa izbucneasca, 10-12 minute. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se îngroașă și lichidul s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
AfineAfine
IenibaharIenibahar
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
3
Pentru curcan: amestecați ierburile proaspete, sarea și piperul cu 1 lingură de ulei și frecați peste pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare și adăugați restul1 lingură ulei. Se fierbe pieptul de curcan până se rumeneste, se reduce focul, se răstoarnă pieptul și se adaugă bulionul de pui pentru a umple tigaia până la 1/4 inch. Acoperiți tigaia și gătiți până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Piept De CurcanPiept De Curcan
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți curcanul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Așezați tigaia de curcan la foc mediu, amestecați făina și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
2
Adăugați bulionul de pui, cimbru și salvie. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pana se ingroasa. Se strecoară sosul într-o tigaie curată și se amestecă untul. Păstrați la foc mic pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
UntUnt
SosSos
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
3
Pentru mazăre: aduceți la fierbere o cratiță cu apă sărată. Albiți mazărea și scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă apa din tigaie. În aceeași cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
5
Adăugați făina, sarea și piperul alb și bateți împreună până se omogenizează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați smântâna, reduceți focul la mediu-mic, apoi adăugați brânza și mazărea, gătind până se îngroașă și mazărea se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CremăCremă
MazăreMazăre
7
Pentru cartofi: curățați și feliați cartoful pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
8
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată la foc mare și încălziți până aproape de fumat. (Este important să aveți căldură mare, astfel încât să obțineți o rumenire bună!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați feliile de cartof în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe o parte. Întoarceți cartofii. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă arpagicul. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Pentru placare: placă mazărea cremă în centrul plăcii. Se taie pieptul de curcan pe părtinire și se pune deasupra mazărelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
MazăreMazăre
11
Stropiți sosul de afine pe partea de mazăre. Puneți sosul peste pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De AfineSos De Afine
Piept De CurcanPiept De Curcan
SosSos
MazăreMazăre

Ingrediente

2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui (suficient pentru a umple tigaie până la 1/4-inch)stoc de pui (suficient pentru a umple tigaie până la 1/4-inch)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(s-ar putea să nu aveți nevoie de acestea dacă ați reușit să obțineți o pâine de merișoare, așa cum este enumerat mai sus)(s-ar putea să nu aveți nevoie de acestea dacă ați reușit să obțineți o pâine de merișoare, așa cum este enumerat mai sus)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăină universalăfăină universală12 lingurițe de pudră de usturoiarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat1Bucăți de caramele Heath Barpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre proaspătămazăre proaspătă1Bucăți de caramele Heath Barsalvie proaspătă tocatăsalvie proaspătă tocată1Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1crenguțăcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses12 lingurițe de pudră de usturoiulei de struguriulei de struguri23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de semințe de struguri, divizatulei de semințe de struguri, divizat1pinchPinch sol ienibaharPinch sol ienibahar2creveți și cu veneSare și piper alb măcinatSare și piper alb măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1orange, zested și juicedorange, zested și juiced23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmparmezan ras sau pecorinoparmezan ras sau pecorino1cartof roșcatcartof roșcat1frunze proaspete de salviefrunze proaspete de salvie2creveți și cu veneSare și piperSare și piper1piept de curcan pe jumătate, piele, dezosată, filet îndepărtatpiept de curcan pe jumătate, piele, dezosată, filet îndepărtat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista