Piept de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine
Pieptul de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1493 calorii, 107G de proteine, și 78g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.79 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de semințe de struguri, ienibahar măcinat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 94%. Rețete similare includ Piept de curcan cu ierburi în sos cu mazăre engleză cremă și compot de afine, Piept de curcan de afine cu sos, și Piept de curcan cu aragaz lent cu sos de ceapă de afine.
Instrucțiuni
1
Pentru afine: într-o cratiță la foc mediu-mare aduceți afinele, sucul și coaja de portocale, ienibaharul și zahărul la fiert. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand cojile de afine incep sa izbucneasca, 10-12 minute. Reduceți focul la mediu-mic și gătiți până se îngroașă și lichidul s-a redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Afine
Ienibahar
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
3
Pentru curcan: amestecați ierburile proaspete, sarea și piperul cu 1 lingură de ulei și frecați peste pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Ierburi Proaspete
Piper
Toată Turcia
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
4
Încălziți o tigaie mare de sote la foc mediu-mare și adăugați restul1 lingură ulei. Se fierbe pieptul de curcan până se rumeneste, se reduce focul, se răstoarnă pieptul și se adaugă bulionul de pui pentru a umple tigaia până la 1/4 inch. Acoperiți tigaia și gătiți până la fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Piept De Curcan
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți curcanul din tigaie și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Așezați tigaia de curcan la foc mediu, amestecați făina și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
2
Adăugați bulionul de pui, cimbru și salvie. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute pana se ingroasa. Se strecoară sosul într-o tigaie curată și se amestecă untul. Păstrați la foc mic pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Unt
Sos
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
3
Pentru mazăre: aduceți la fierbere o cratiță cu apă sărată. Albiți mazărea și scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă apa din tigaie. În aceeași cratiță, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
5
Adăugați făina, sarea și piperul alb și bateți împreună până se omogenizează, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Adăugați smântâna, reduceți focul la mediu-mic, apoi adăugați brânza și mazărea, gătind până se îngroașă și mazărea se înmoaie, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Cremă
Mazăre
7
Pentru cartofi: curățați și feliați cartoful pe părtinire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
8
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată la foc mare și încălziți până aproape de fumat. (Este important să aveți căldură mare, astfel încât să obțineți o rumenire bună!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați feliile de cartof în tigaie și gătiți timp de 3 minute pe o parte. Întoarceți cartofii. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă arpagicul. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Pentru placare: placă mazărea cremă în centrul plăcii. Se taie pieptul de curcan pe părtinire și se pune deasupra mazărelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Mazăre
11
Stropiți sosul de afine pe partea de mazăre. Puneți sosul peste pieptul de curcan.