Piept Afumat
Rețeta de piept afumat este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 906 calorii. Pentru $6.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, boia de ardei, garnitură: crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente; frecați pe piept.
Scurgeți așchii de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați pieptul pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
Gatiti 3 ore si 30 de minute sau pana cand termometrul de carne introdus in cea mai groasa portiune Inregistreaza 15
Feliați și serviți cu sos de grătar, chifle și murături.