Piept Afumat

Piept Afumat
Rețeta de piept afumat este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un minunat fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 89G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 906 calorii. Pentru $6.49 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, boia de ardei, garnitură: crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Piept De Vită Afumat, Piept De Vită Afumat, și Piept De Vită Afumat.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
3
Combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente; frecați pe piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Scurgeți așchii de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
5
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Așezați pieptul pe raftul inferior pentru alimente; acoperiți cu capacul fumătorului.
7
Gatiti 3 ore si 30 de minute sau pana cand termometrul de carne introdus in cea mai groasa portiune Inregistreaza 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Feliați și serviți cu sos de grătar, chifle și murături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate47
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista