Piei de cartofi la grătar este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, brânză cheddar, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piei de cartofi la grătar, Piei De Cartofi La Grătar, și Piei de cartofi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați fiecare cartof pe lungime în patru pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2
Tăiați porțiunea albă, lăsând 1/4 in. pe piei de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Așezați piei pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Combinați untul, rozmarinul, sarea și piperul; periați pe ambele părți ale cojilor de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rozmarin
Unt
Cartofi
5
Gratiți cartofii, cu pielea în sus, neacoperiți, la foc mediu direct timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți cartofii și poziționați la foc indirect; grătar cu 2 minute mai mult. Se acoperă cu brânză. Acoperiți și grătiți cu 2-3 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se presară cu slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită