Piei De Cartofi La Grătar
Piei de cartofi la grătar este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 4 porții cu 343 calorii, 12g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de slănină, brânză cheddar, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piei de cartofi la grătar, Piei De Cartofi La Grătar, și Piei de cartofi la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof pe lungime în patru pene.
Tăiați porțiunea albă, lăsând 1/4 in. pe piei de cartofi.
Așezați piei pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 8-10 minute sau până se înmoaie.
Combinați untul, rozmarinul, sarea și piperul; periați pe ambele părți ale cojilor de cartofi.
Gratiți cartofii, cu pielea în sus, neacoperiți, la foc mediu direct timp de 2-3 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți cartofii și poziționați la foc indirect; grătar cu 2 minute mai mult. Se acoperă cu brânză. Acoperiți și grătiți cu 2-3 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Se presară cu slănină și ceapă.