Picior de miel învelit în pergament, prăjit lent, cu usturoi și ierburi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piciorul de miel învelit cu pergament prăjit lent, cu usturoi și ierburi. Această rețetă servește 6 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 423 calorii, 49G de proteine, și 23g de grăsime. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de usturoi, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Rețete similare sunt Picior de miel învelit cu hârtie prăjită lentă din revista Olive April, Plăcintă cu miel prăjit lent, rozmarin și usturoi prăjit, și Coji de miel cu ierburi și usturoi prăjite lent.
Instrucțiuni
Aranjați câteva foi mari de hârtie pergament pe o suprafață de lucru. Puneți piciorul de miel deasupra pergamentului și tăiați fante mici pe toată carnea piciorului. Cuibărește usturoiul și rozmarinul în fante, lăsând rozmarinul să iasă puțin, împânzind carnea.
Bateți uleiul de măsline extravirgin și sucul de lămâie într-un castron mic și frecați-l peste miel. Condimentează, liberal, cu sare și piper, după gust, apoi freacă mielul cu cimbru și pătrunjel. Acoperiți piciorul cu o altă foaie de hârtie pergament și aduceți bucățile de jos în sus pentru a se întâlni cu piesa de sus, formând un pachet. Se fixează cu sfoară de bucătărie și se marinează la frigider timp de 3 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Puneți mielul într-o tigaie și așezați osul piciorului pe 1 colț al tigaiei pentru a așeza sucurile sub picior în timp ce se prăjește. Prăjiți mielul timp de 3 ore, apoi scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se odihnească timp de 1/2 oră. Desfaceți și sculptați 2/3 din carne. Aranjați mielul pe un platou de servire și lingurați sucurile de tigaie peste felii. Când scoateți cuptorul de comutare a mielului la 375 de grade F pentru a coace alte mese înainte, cum ar fi ardeii umpluți cu miel și vinete.
Serviți mielul fript cu sos de mentă, roșii prăjite și sparanghel alături, dacă doriți.
După ce masa principală este sculptată, tăiați restul de carne în felii de 1/2 inch. Acoperiți și refrigerați.