Picior de miel într-o crustă de clementină

Picior de miel într-o crustă de clementină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați piciorul de miel într-o crustă de clementină. Această rețetă face 8 porții cu 340 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tartă De Clementină Cu Ciocolată Albă - Crustă De Prăjituri De Macadamia, Cozi De Miel Într-O Reducere De Vin Roșu Clementină Și Smochin, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri.

Instrucțiuni

1
Combinați sucul de grapefruit, clementinele, vinul, usturoiul, rozmarinul, 2 linguri de piper negru și uleiul într-un blender sau procesor și pulsați până când amestecul formează o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
ClementinăClementină
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați mielul într-un vas sau o tigaie mare, superficială, nereactivă. Frecați marinada peste ea și întoarceți mielul pentru a-l acoperi pe toate părțile. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore (până la 36 de ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți mielul din marinată, rezervând marinada și transferați-l într-o tigaie. Condimentați mielul agresiv cu sare și piper și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 km F. frecați marinada rezervată peste miel și adăugați 1 cană de apă în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Introduceți tigaia la cuptor și prăjiți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru o friptură mare. (Poate fi doar 45 de minute pentru unul mic, așa că aveți grijă și verificați temperatura după 45 de minute în orice caz.)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați mielul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista