Picior de miel într-o crustă de clementină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați piciorul de miel într-o crustă de clementină. Această rețetă face 8 porții cu 340 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tartă De Clementină Cu Ciocolată Albă - Crustă De Prăjituri De Macadamia, Cozi De Miel Într-O Reducere De Vin Roșu Clementină Și Smochin, și Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri.
Instrucțiuni
Combinați sucul de grapefruit, clementinele, vinul, usturoiul, rozmarinul, 2 linguri de piper negru și uleiul într-un blender sau procesor și pulsați până când amestecul formează o pastă aspră.
Așezați mielul într-un vas sau o tigaie mare, superficială, nereactivă. Frecați marinada peste ea și întoarceți mielul pentru a-l acoperi pe toate părțile. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore (până la 36 de ore).
Scoateți mielul din marinată, rezervând marinada și transferați-l într-o tigaie. Condimentați mielul agresiv cu sare și piper și lăsați-l să stea la temperatura camerei timp de 45 de minute.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 km F. frecați marinada rezervată peste miel și adăugați 1 cană de apă în tigaia de prăjire.
Introduceți tigaia la cuptor și prăjiți timp de 20 de minute.
Reduceți temperatura cuptorului la 400 F și continuați prăjirea până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 1 oră și 25 de minute pentru o friptură mare. (Poate fi doar 45 de minute pentru unul mic, așa că aveți grijă și verificați temperatura după 45 de minute în orice caz.)
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați mielul să se odihnească timp de 20 de minute înainte de a sculpta.